Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pajūrį su vaikais išvykę Zvonkai kelyje smarkiai trenkėsi į gandrą: „Viskas galėjo baigtis blogiau“

Antradienį vykdama atostogauti Zvonkų šeima patyrė incidentą – partrenkė netikėtai į priekinį automobilio stiklą įskridusį gandrą. Tiesa, pati Katažina dabar džiaugiasi, kad pavyko išvengti didesnės nelaimės – pora detalių kitaip ir smūgis būtų palikęs kur kas sunkesnius padarinius.
Gandras, apgadintas automobilis, Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė
Gandras, apgadintas automobilis, Deivydas Zvonkus, Katažina Zvonkuvienė / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Kaip 15min pasakojo K.Zvonkuvienė, avarinė situacija įvyko važiuojant netoliese Kryžkalnio. „Aš buvau nulenkusi galvą, sėdėjau gale, tarp vaikų“, – pasakojo atlikėja.

Netrukus ji pajautusi, kad maždaug 120 km/val. greičiu lekiantis automobilis buvo staigiai sustabdytas. „Na, ir štai matosi vaizdelis prieš akis. Sakau: kas čia buvo? Man atsakė, kad gandras. Pasirodo, kad jis skrido tokiu kampu, jog mes dar vėliau svarstėme, ar viso to buvo galima išvengti, ar ne.

Manau, visgi buvo neįmanoma, nes gandras skrido gana žemai ir iš Deivydo pusės. Pats Deivydas sakė bandęs stabdyti taip, kad gandras dar praskristų, bet nepavyko“, – prisiminė Katažina.

Asmeninio albumo nuotr./Daužtas Zvonkų automobilis
Asmeninio albumo nuotr./Daužtas Zvonkų automobilis

Nors pats smūgis buvo tikrai stiprus ir pati dainininkė sako nuo jo smarkiai trūktelėjusi, jųdviejų su Deivydu dukra Kornelija nuo sukratymo tik prasibudino, tačiau nieko nesuprato.

„Dėl to, kad kėdė buvo priešais ją, ji, ačiū Dievui, nieko nepamatė“, – paaiškino atlikėja.

„Viskas baigėsi išties labai sėkmingai. Jeigu Deivydas būtų stabdęs greičiau arba padidinęs greitį, ir gandras būtų trenkęsis į Donato pusę, kažin kaip viskas būtų pasibaigę. Jei ir stiklas būtų dužęs stipriau, tikėtina, kad smulkios dalelės galėjo ir į akis patekti. Tikrai labai pavojinga situacija, kuri galėjo baigtis blogai“, – apmaudo neslėpė K.Zvonkuvienė.

Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai
Viktorijos Vaišvilaitės Skirutienės nuotr./Katažina ir Deivydas Zvonkai

Nors kelionė nebuvo pati maloniausia – bevažiuojant byrėjo smulkus stiklas – atlikėja džiaugėsi, kad jis visgi neiškrito, o tai nesugriovė šeimos planų iki savaitės galo pailsėti pajūry.

Situacija sukėlė išties nemažai jaudulio, o ir apmaudas dėl paukščio buvo stiprus, šeima visomis išgalėmis stengėsi, kad nemalonus įvykis liktų užmarštyje.

Bandė į šią nelaimę pažvelgti kaip į pamoką, koks gyvenimas gali būti trapus, ir šiek tiek pajuokauti. Kaip sako Katažina, Deivydas šmaikštavęs, kad gandro numušimas reiškia, jog šeima nebepagausės.

Tiesa, atvykus pas Deivydo brolį į Klaipėdą aplinkiniai taip paprastai pro sudužusį automobilį nepraeidavo – transporto priemonė sulaukė daug klausiančių žvilgsnių.

„Mes su Deivydu pasijuokėme, kad tai buitinis konfliktas. Žmonėms gal atrodo, kad mes taip aiškinamės santykius, nes vaizdelis ne ypač gražus“, – juokėsi atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažina Zvonkuvienė vakarėlyje virto šeicho žmona: sulaukė komplimentų net iš musulmonų

VIDEO: „Liekam namie su Elena“: 40-metį švenčianti K.Zvonkuvienė – apie naują dainą ir motinystę su ašaromis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius