Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Palangą su širdies drauge atvykęs Paul de Miko: „Esu čia ir į snukį gavęs, ir gero laiko turėjęs“

Socialinių tinklų žvaigždė Paulius Mikolaitis (28), geriau žinomas kaip Paul de Miko, dėl darbo reikalų net penkioms savaitėms persikėlė į Palangą. Tiesa, ne vienas. Paulius džiaugiasi, kad liūdna jam tikrai nebus, nes visą tą laiką kompaniją palaikys ir draugė, 21-erių Gabrielė.
Paulius Mikolaitis ir Gabrielė Zubkevičiūtė
Paulius Mikolaitis ir Gabrielė Zubkevičiūtė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Palangoje su drauge viešintį Paul de Miko 15min antradienio popietę netikėtai sutiko vienoje Jono Basanavičiaus gatvėje esančioje kavinėje. Paulius pasakojo, kad į populiariausią Lietuvos kurortą atvyko vedamas darbo reikalų, mat iš čia veda radijo stoties ZIP FM, kuri vasarą vienam mėnesiui persikelia į Palangą, laidą.

„Laida dviejų valandų trukmės, bet dėl tų dviejų valandų per dieną dabar mėnesį gyvensiu Palangoje. Toks kaip workation'as išeina – dvi valandas turiu būti studijoje, o paskui nieko neveikiu, – nusijuokė Paul de Miko, iš kurorto kursiantis ir savo vaizdo įrašus. – Tie mano darbai nelabai apriboti vietos, tai juos pasidarau tai lauke, tai viešbučio kambaryje. Su savimi turiu visą reikiamą įrangą, tai ir dirbu, ir poilsiauju.“

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paulius Mikolaitis ir Gabrielė Zubkevičiūtė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paulius Mikolaitis ir Gabrielė Zubkevičiūtė

Žinodamas, kad keliauja į Palangą, kur orų pasitaiko visokių, Paul de Miko viską apgalvojo ir iš anksto nusifilmavo nemažai medžiagos savo vaizdo įrašams.

„Tai jei būna prasti orai, manęs tas neliūdina, nes tuo metu užsidarau viešbutyje ir darausi savo darbus, montuoju vaizdo įrašus“, – patikino Paulius.

O paklaustas, kaip apskritai vertina Palangą, kuo ji jam patinka ar nepatinka, jis teigė nelinkęs šio kurorto nei pernelyg kritikuoti, nei pernelyg girti.

„Neturiu jai kažkokių super sentimentų. Taip, tai populiarus kurortas, mėgdavome čia su draugais kelioms dienoms atvykti – pasivaikščiodavome po vakarėlius, pasimėgaudavome saule, jūra ir grįždavome namo.

Man Palanga neturi per daug neigiamos konotacijos, kad čia visi emigrantai suvažiuoja, kad labai brangu ir panašiai – man tas kažkaip dzin. Bet nėra tai ir geidžiamiausia vieta. Toks normalus kurortas – esu ir į snukį čia gavęs, esu ir labai gero laiko apturėjęs“, – nusijuokė pašnekovas.

Tiesa, kitų Lietuvos kurortų jis nelabai yra išbandęs. Tačiau girdėjo daug pagyrų Nidai, tad ketina kada nors aplankyti ir ją.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paulius Mikolaitis ir Gabrielė Zubkevičiūtė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Paulius Mikolaitis ir Gabrielė Zubkevičiūtė

Džiaugiasi, kad kompaniją palaiko draugė

15min Paulių sutiko ne vieną, o su širdies drauge. Mergina – 21-erių kosmetologijos studentė Gabrielė, su kuria socialinių tinklų žvaigždė draugauja daugiau nei kelis mėnesius. Šiuo metu ji atostogauja, tad, kaip ir Paulius, Palangoje praleis penkias savaites.

„Labai gerai man – kompanija. Nes dvi valandas su kolega Titu padirbu, o jis paskui savo darbų turi, tai būčiau vienas, vienas kaip pirštas. Tad draugę atsivežiau“, – šypsodamasis pasidžiaugė Paul de Miko.

Į Lietuvos pajūrį jiedu atvyko pirmadienį. Jau pačią pirmą viešnagės dieną praleido turiningai.

„Kadangi esu su mašina, nuvažiavome iki Klaipėdos, iki zoologijos sodo, po senamiestį pasivaikščiojome. Dabar gal Palangoje vietinių pramogų paieškosime, su dviračiais pasivažinėsime. Pažįstami, esantys Palangoje, labai kalbina krepšinį žaisti. Tai bandysime aktyviai, bet tikimės, kad gal orai prasiblaivys, tad bus galima tiesiog į pliažą nueiti patinginiauti, kas irgi labai gerai“, – apie jųdviejų veiklą Palangoje pasakojo Paulius.

Visgi, nors liepą jis su Gabriele ne tik dirbs, bet ir ilsėsis, rugpjūtis nusimato kur kas intensyvesnis.

„Ne taip kaip liepą – dvi valandas padirbi, o paskui chillini. Net trys rugpjūčio savaitgaliai bus užimti įvairių festivalių, draugų vestuvių, kitų renginių. Bus rimtesnių progų, kur būtinai reikės nuvykti, – tolimesnius vasaros planus atskleidė Paul de Miko. – Visiškų atostogų neturiu, bet man šiaip ir nelabai yra nuo ko ilsėtis, tad net nemanau, kad jų reikia.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Paul de Miko ir D.Bendžiaus nuotykiai Bolivijoje: daug pirmų kartų ir aštrių pojūčių pramogos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius