Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Advokato A.Bandžiaus santykių drama: buvusi sužadėtinė liko už durų ir ryžosi baisiam žingsniui

Vos pusmetį trukę advokato Alberto Bandžiaus ir jo mylimosios Sigutės Sabaitytės santykiai baigėsi tikru skandalu. Menininkė kaltina teisininką, kad šis ją išmetė iš namų, buvo jai neištikimas. Pasak moters, ji net laukės jųdviejų vaikelio, tačiau nusprendė pasidaryti abortą.
Albertas Bandžius, Sigita Sabaitytė
Albertas Bandžius, Sigita Sabaitytė / Scanpix, asmeninio albumo nuotr.

Albertas su Sigute kartu gyveno pačiame Vilniaus centre, šalia Katedros aikštės, ir džiaugėsi vienas kitu bei planavo bendrą gyvenimą.

„Po visų neištikimybių viskas subyrėjo. Turiu patvirtinimus, bet, kaip čia pasakyti, tiesiog iš pasiutimo ištryniau tos moters žinutes. Mačiau nuotraukas, kaip jie bučiavosi“, – laidoje KK2 kalbėjo Sigutė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vestuvių nebus: Albertas Bandžius išsiskyrė su sužadėtine, ši advokatą kaltina neištikimybe

LNK stopkadras/Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius
LNK stopkadras/Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius

Pamačiusi nuotraukas, Sigutė išėjo iš namų: „Apsiverkiau. Išėjau prieš savaitę – Albertas visiškai ignoravo mane.“

Sigutė vėl grįžo į savo mažą butelį Užupyje. Visą savaitę bandė susisiekti su Albertu, tačiau šis į skambučius neatsiliepė, todėl moteris ryžosi baisiam žingsniui.

„Atsisakiau vaikelio. Santykiai buvo tokie... Atsisakiau, nes pamačiau, kad aš viena neišlaikysiu... Dar vienas vaikas, kuris tėvui nerūpi“, – laidoje prisipažino Sigutė.

„Pradžioje buvo viskas labai gražu. Vėliau kuo toliau, tuo daugiau pokštų būdavo iš jo pusės. Pamačiau, kas vyksta... O dabar turime sėdėti ant laiptų ir laukti...“ – kalbėjo Sigutė.

Moteris įtaria, kad Albertas norėjo tiesiog ja pasinaudoti, nes ji turi nuosavą butą Užupyje ir ji buvo pasisiūliusi jį parduoti ir už tuos pinigus sumokėti Alberto skolas: „Pati pasiūliau. Tikėjau, kad viskas bus gerai, kad žmogui, kuris turi skolų, bus teisinga.“

Stop kadras/Sigita Sabaitytė
Stop kadras/Sigita Sabaitytė

Atvykus pas Albertą į namus su Sigute, šis sutiko į butą įsileisti žurnalistę, atiduoti visus moters daiktus ir papasakoti savo versiją.

„Dažnai būdavo, kad ji vakare išeidavo katės pašerti, o grįžusi būdavo sunkiai suprantama... Buvo daug kalbų, kad staiga persileido, bet niekada – jokio testo. Man žmonos įrodydavo, kad laukiasi. Čia gi šiuo atveju, kai tik susipykdavom, ji sakydavo kaskart, kad tokia ir tokią valandą ji darosi abortą“, – laidoje kalbėjo A.Bandžius.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Albertas Bandžius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Albertas Bandžius

Albertui sukrovus daiktus ir laidos komandai juos išnešus laukiančiai Sigutei, jos rasti nebepavyko. Susisiekus telefonu su moterimi, ši sakė, kad jai pasidarė bloga ir ji, išsikvietusi greitąją, išvyko į ligoninę. Visa istorija – ketvirtadienio vakarą laidoje KK2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius