Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iglė Bernotaitytė apie santykių su Tadu Juodsnukiu pradžią: „Jis ėmė ir mane scenoje pabučiavo“

Dainininkus Iglę Bernotaitytę ir Tadą Juodsnuką suvedė meilė muzikai. Poros jausmai užgimė 2018-ųjų išvakarėse, naujametiniame koncerte, o dabar Iglė, prisimindama jų santykių pradžią, neslepia – tąkart Tadas, įkvėptas dainos metu užplūdusių emocijų, ėmė ir čia pat ją pabučiavo.
Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis
Iglė Bernotaitytė ir Tadas Juodsnukis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pergalė „X Faktoriuje“ Iglės gyvenimą apvertė aukštyn kojom. Laimėtas projektas atnešė merginai viską, apie ką anksčiau ji net nesvajojusi – muzikinę karjerą, pripažinimą ir populiarumą. Tačiau nepaisant didelio gerbėjų rato, merginai tenka išgirsti ir neigiamus komentarus, tačiau atlikėja laidoje „Virtuvės istorijos“ pasakojo, kad išmoko į juos nebekreipti dėmesio.

„Anksčiau skaitydavau tuos komentarus ir tie blogi pasisakymai tikrai nesmagiai skaitydavosi. O dabar nustojau juos visiškai skaityti bei išmokau pasijuokti, jeigu ir randu kokį piktesnį komentarą“, – apie žinomumo kainą kalbėjo Iglė, o jos išsamų pokalbį TV3 žiūrovai išvys šeštadienį.

Tačiau, nepaisant kartais girdimos kritikos, Iglė yra viena populiariausių šių dienų jaunųjų dainininkių, o scena jai padovanojo ir pažintį su mylimuoju, dainininku Tadu Juodsnukiu. Paklausti, kaip susipažino, pora neslėpė, jog scenoje užgimę jausmai buvo nulemti muzikos.

Tomasfoto.lt nuotr./Laidos akimirka
Tomasfoto.lt nuotr./Laidos akimirka

„Mes susipažinome vieno bendro koncerto metu. Vyko naujametinis GALA koncertas ir turėjom dainuoti bendrą dainą kartu. Ir vedamos tos dainos emocijos, Tadas nusprendė mane pabučiuoti dainos metu“, – apie drąsų ir lemtingą vaikino žingsnį atviravo Iglė.

Pasitikėjimo savimi ir charizmos nestokojantis T.Juosdsnukis taip pat sutinka, kad abiejų meilė muzikai turi didelę reikšmę judviejų santykiams, o asmenybių skirtumai tik papildo vienas kitą.

Išgarsėjęs patrauklaus rokerio įvaizdžiu ir įsimintinais vaidmenimis miuzikluose, šiandien žinomas vyras kartu su mylimąją yra įrašęs net dvi dainas. O koks dainininko laisvalaikis?

„Man labai patinka miškas, pasivaikščiojimai. Mėgstu ežerus, jūrą, lietuviški paplūdimiai man kaip patinka, leisti laiką su draugais, gamtoje dūkti, siausti“, – apie poilsį pasakojo Tadas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius