Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkvėpta K.Kardashian antrininkės, „Modus Dance“ vadovė per vestuves vyrui dovanojo įspūdingą šokį

Rugpjūčio pradžioje vestuves atšokusi „Modus Dance“ vadovė Viktorija Nenartovič dar iki šiol negali pamiršti tos svarbiausios gyvenimo dienos. Prisiminti vis verčia ir jau pasirodžiusi vaizdo medžiaga iš vakarinės dalies, kuriose įamžintos – dvi jaunikiui Jevgenijui Babincevui paruoštos įspūdingos staigmenos.
Viktorija Nenartovič
Viktorija Nenartovič / Manto Janavičiaus nuotr.

Sostinės katedroje davę meilės priesaiką, tik išėję pro duris sulaukė netikėto „Modus Dance“ šokėjų paruošto „flashmob“ pasirodymo, juos atbėgo pasitikti išpuošti šunys, šalia parkelyje grojo gyva muzika... Ir tai tik Viktorijos ir Jevgenijaus svajonių vestuvių pradžia. Staigmenos čia tęsėsi iki pat paryčių.

„Vestuvės buvo super! Viskas pagal planą, svečiai sakė, kad tokiose dar nėra buvę. Nesitikėjau, kad prie Katedros mano mokiniai sušoks flashmobą... Buvau tiesiog euforijoje, niekada neužmiršiu tos dienos. Pasaka tiesiog“, – 15min šypsodamasi pasakojo Viktorija.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Modus Dance“ vadovės Viktorijos Nenartovič vestuvės: hiphopas Katedros aikštėje ir išpuošti bišonai

VIDEO: „Modus Dance“ vadovės Viktorijos Nenartovič vestuvės

Prasidėjus vakarinei daliai pora, pasirinkę itin ramią dainą, trankiame vakarėlyje padarė pertrauką – savo svečius nustebino pirmuoju jaunavedžių šokiu.

„Šokį pradėjome mokytis likus dviem savaitėms iki vestuvių. Išėjo toks lengvas, plaukiantis, jausmingas meilės šokis. Mano vyrui tikrai neblogai sekėsi, jis labai stengėsi, o tą aš vertinu“, – pasakojo Viktorija.

Žiūrėkite Viktorijos ir Jevgenijaus vestuvinį šokį

VIDEO: Jevgenij & Viktorija | Vestuvinis šokis

O vėliau sekė Viktorijos slapta paruoštos staigmenos. Iš tiesų, ji – tikrai pavydėtina nuotaka. Savo mylimajam V.Nenartovič paruošė dvi staigmenas, kurios jį ir šventės svečius tiesiog pakerėjo.

„Iš pradžių vestuvėms sumaniau paruošti šokį. Su dar keliomis šokėjomis pradėjome repetuoti dar pavasarį, buvome jau paruošusios muziką, pasisiuvusios kostiumus. Tačiau liepos mėnesį mane paguldė į ligoninę. Po operacijos gydytojui netyčia užsiuvus nervą, aš kelioms savaitėms likau suparalyžiuota. Galėjau tik gulėti. Galvojau viskas, nesugebėsiu šokti... Todėl ėmiau galvoti apie naują staigmeną. Kadangi niekada nesu dainavusi – tad nusprendžiau repuoti, nes lyriškos dainos su savo balsu nebūčiau ištempusi, – juokėsi Viktorija. – Pasiėmus vienos reperės dainos melodiją, truputį ją perdariau. Ėmiau slaptai automobilyje po truputį rašyti kūriniui žodžius, ten ir repetuodavau...“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorijos Nenartovič ir Jevgenijaus Babincevo vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Viktorijos Nenartovič ir Jevgenijaus Babincevo vestuvės

Sukūrusi repo eiles apie tai, kaip jiedu susipažino, kur susitikinėjo, prisižadėjus, kad geriausiam savo vyrui bus geriausia žmona, visa tai Viktorija dar ir įrašė profesionaliai.

„Kai jau viską išmokau, paprašiau pažįstamo Deivydo Zvonkaus pagalbos – nuvykus pas jį į studiją, dainą įrašiau. Jis net mane pagyrė! Buvau labai nustebusi“, – juokėsi V.Nenartovič.

Artėjant vestuvių dienai, Viktorijos sveikata pradėjo taisytis greičiau nei buvo tikėtasi, tad pirmąją planuotą staigmeną ji taip pat galėjo įgyvendinti.

„Naktį prieš vestuves nakvojau pas mamą ir ji man netikėtai pasakė, kad jeigu planuoju dainuoti, tai geriau to nedaryčiau, nes kažkada jau girdėjo ir buvo graudu... Dievas visgi man davė talentą šokti, – juokėsi ji. – Tada aš susinervinau ir parašiau draugei, kuri turėjo man dainuojant šokti, kad visgi nedainuosiu. Sakiau, kad užteks vienos staigmenos.“

Tačiau vestuvių planas pakrypo netikėta linkme. „Toji mano draugė paėmė į rankas mikrofoną ir sako: „Viktorija, tik nepyk. Jevgenijau, tavo žmona tau parašė dainą, kurią ilgai ruošė, tačiau šiandien atsisakė dainuoti. Tad svečiai, palaikykime ją! Viktorija, tu privalai padainuoti!“ Aš galvojau išprotėsiu... Kai visi pradėjo ploti, nebebuvo, kur dėtis. Tačiau kai pradėjau repuoti, visi pradėjo šokti, ploti, rėkti... Viskas gavosi labai smagiai. Vyras buvo apakęs! Sakė būtų neatleidęs jei būčiau nepadainavus“, – pasakojo ji.

Žiūrėkite Viktorijos Nenartovič repo pasirodymą

VIDEO: Viktorija - Малыш, всё будет зашибись !

Kai jau Jevgenijaus ir taip buvo gavęs šoką po netikėto repo, vidurnaktį nuotaka privertė jį dar kartą išsižioti iš nuostabos. Šešios šokėjos, kurių priešakyje buvo vakaro žvaigždė Viktorija, sušoko įspūdingą numerį.

„Mano favoritė, karalienė yra Beyonce. Tad iš mėgstamiausių jos dainų sumiksavau kūrinį sau. Tiesa, anksčiau mačiau nuotakos su pamergėmis iš Amerikos šokį. Mūsų pasirodymas nebuvo copy-paste, bet gavosi panašus. Ir mums puikiai pavyko – niekuo mes ne prastesnės už amerikietes“, – šypsojosi Viktorija Nenartovič.

Žiūrėkite Viktorijos Nenartovič šokį jaunikiui

VIDEO: Viktorija & Modus Dance | Šokio siurprizas jaunikiui

Viktorija šokį statė pagal dainininkės Melisso Molinaro vestuvinį pasirodymą. Šis jos ir pamergių numeris kaip mat tapo labai populiarus, apskriejo internetą ir buvo lyginamas net su Beyonce šou.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kim Kardashian antrininkė Melissa Molinaro per savo vestuves jaunikiui dovanojo Beyonce lygio šokį

Žiūrėkite amerikietiškąją versiją

VIDEO: MELISSA MOLINARO WEDDING PERFORMANCE

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius