Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas A.Stonys bičiulio jubiliejuje pirmąkart pristatė savo naują mylimąją

Vienas garsiausių šalies iliuzionistų Arvydas Stonys (52) po gyvenimą sudrebinusių iššūkių verčia naują puslapį. Prieš mažiau nei pusmetį oficialiai nutraukus ketvirtąją santuoką, šiandien A.Stonys džiaugiasi naujais jausmais.
Arvydas Stonys su mylimąja Jolanta
Arvydas Stonys su širdies drauge Jolanta / Artūro Moisejenko nuotr.
Temos: 1 Arvydas Stonys

Pirmą kartą kartu su širdies drauge Jolanta (45) iliuzionistas Arvydas Stonys pasirodė savo artimo bičiulio, dainuojančio verslininko Mečislovo Subelio 60-mečio šventėje.

15min žiniomis, Arvydą ir Jolantą sieja ilga draugystė. Prieš daugiau nei 25-erius metus jie susipažino Vilkaviškyje, kur tuo metu Jolanta dirbo kavinėje, o Arvydas Stonys rengė vieną iš pasirodymų.

Netikėtai susipažinusi pora kartas nuo karto pabendraudavo, susitikdavo, o neseniai ilgametė pažintis peraugo į draugystę.

Artūro Moisejenko nuotr. /Mečislovas Subelis ir Arvydas Stonys
Artūro Moisejenko nuotr. /Mečislovas Subelis ir Arvydas Stonys

Naujoji Arvydo Stonio mylimoji dirba vienos įmonės vadovo pavaduotoja. Tiesa, pats iliuzionistas teigė plačiau naujų santykių nenorintis aptarinėti.

„Aš nelinkęs viešinti savo santykių. Kuo mažiau viešumos, tuo geriau. Mano didžiosios klaidos ir buvo, kad aš visiems viską pasakojau, o gyvenime žinote, kaip būna. Prisipasakojau, kaip čia viskas gerai, o gavosi taip, kad nesigavo. Tad šia tema būsiu linkęs kalbėti labai mažai“, – sakė A.Stonys.

Ketvirtoji Arvydo Stonio santuoka su žmona Rita oficialiai nutrūko praėjusių metų gruodį. 15min žiniomis, po dvylikos metų santuokos į teismą kreipėsi R.Stonienė, kuri kaltę dėl subyrėjusių santykių metė iliuzionistui. Tąkart situacijos nekomentavo nė vienas iš sutuoktinių.

Asmeninę tylą iliuzionistas nutraukė prieš mėnesį, kai laidoje „Nuo... Iki...“ prabilo apie santuoką užgriuvusius sunkumus, sustabdytą prostatos vėžį ir kardinaliai pasikeitusį gyvenimą. Jis neslėpė, kad būtent ketvirtoji žmona iniciavo jų skyrybas, tačiau tikino, kad sprendimą priėmė jis pats.

„Sprendimą skirtis priėmiau aš, į teismą padavė ji. Nebuvo lengva, nes šeimoje augo vaikas. Iš 12 metų trukusios santuokos aštuonerius gyvenome kaip du svetimi žmonės, nerandantys bendros kalbos.

Buvome ne sutuoktiniai, o kambariokai, kuriuos sieja buitis, namai, sūnus. Ilgai santuokoje gyvenau dėl vaiko, kad šiek tiek paaugtų, kad to streso būtų kaip įmanoma mažiau”, – pasakojo A.Stonys.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Arvydas Stonys su žmona Rita
Luko Balandžio / 15min nuotr./Arvydas Stonys su žmona Rita

Skyrybų procesą apsunkino ir skaudi daktarų diagnozė – prostatos vėžys.

„Daug streso, neapykanta moteriai, kuri buvo šalia manęs, pykčiai, barniai – visa tai susidėjo į vieną krūvą. Tą vakarą, kai man paskambino gydytoja ir pasakė, kad man prostatos vėžys, žemė po kojomis slystelėjo“, – pasakojo Arvydas.

15min primena, kad pirmąją šeimą A.Stonys sukūrė būdamas 19 metų. Vyras pripažino, kad ši santuokinė patirtis ir jam, ir pirmajai žmonai buvusi labai karti. Iliuzionistas iš pirmos santuokos turi sūnų, tačiau aplinkybės susiklostė nepalankiai – tėvas ir sūnus nebendrauja.

Po pirmųjų skyrybų Arvydas toliau siekė šeimyninės laimės, tačiau ji vis išsprūsdavo – nepasisekė sukurti darnios šeimos nei su antrąja žmona – cirko artiste iš Alytaus, nei su trečiąja – renginių organizatore.

TAIP PAT SKAITYKITE: M.Subelis 60-mečio jubiliejų atšventė garsių draugų rate: sveikino ir R.Šilanskas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius