Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iliuzionistas Rokas Bernatonis savo triuku šokiravo Vilniaus troleibusų keleivius: žiūrėkite video

Profesionaliausias Baltijos šalių iliuzionistas, pasiekęs net du pasaulinius Gineso rekordus, o Lietuvos vardą garsinęs didžiausiose Amerikos scenose, lapkričio 30 dieną duoklę atiduos ir kokybiško šou išsiilgusiai Lietuvos publikai. Tik vieną kartą šiais metais, iliuzionistas surengs vienintelį ir dar niekur nematytą pasirodymą Vilniaus „Vaidilos“ teatre, magišku pavadinimu „Vynų 11“.
Rokas Bernatonis
Rokas Bernatonis / Asmeninio albumo nuotr.

Iki pasirodymo likus vos dviems savaitėms, charizmatiškasis iliuzionistas sumanė savo triuku nustebinti atsitiktinius Vilniaus troleibusų keleivius, į jų kasdienybę įnešdamas juoko, šoko ir net išgąsčio.

„Idėja buvo spontaniška, sakyčiau, jog čia labiau buvo ne triukas, o žmonių „išdurinėjimas“.

Žinau, kad ne mažai žmonių dabar serga, todėl tiesiog sugalvojau tokiu būdu juos pralinksminti, o gal ir šokiruoti. Pastebėjau, kad būtent viešajame transporte žmonės atrodo labiausiai susikaustę, saugodami savo asmeninę erdvę. Man norėjosi jų įprastą kelionę autobusu padaryti įsimintinesnę“,– apie savo sumanymą sako R.Bernatonis.

VIDEO: Rokas Bernatonis: Laukiau tavęs savo troleibuse. Nepasirodei...

Iliuzionistas praeivius šokiravo atlikdamas triuką, trunkantį vos kelias sekundes ir sukeliantį momentinį išgąsti ir šoką. Kas kartą R.Bernatoniui nusičiaudėjus, jo galva, tiesiogine to žodžio prasme, tiesiog nukrisdavo žemiau kaklo...

„Žmonės buvo tikrai pasimetę, nesuprato, kas čia vyksta ir kaip tai įmanoma. Vieni šypsojosi, kiti jautėsi tiesiog nejaukiai. Kai tokį triuką matai kompiuterio ar televizoriaus ekrane, atrodo tarsi būtų akivaizdu, jog tai tiesiog triukas. Tačiau, kai esi efekto būsenoje, ką tik tai pamatęs gatvėje ir visai to nesitikėdamas, tiesiog nespėji sudėti taškų, kas čia vyksta. Buvo tokių, kurie patikėjo, jog tai vyksta iš tikrųjų“, – įspūdžius pasakoja R.Bernatonis.

Įspūdingame iliuzionisto šou, lapkričio 30 dieną, neabejotinai netruks nei gero humoro nei kokybiškosios ir neįtikėtinos magijos.

Vakaro metu, R.Bernatonis žada publikai skirti ir vieną ypatingą triuką. Būtent su šiuo triuku, Rokas Bernatonis antrą kartą bandys pasirodyti populiariausiame pasaulyje magijos šou „Fool Us“, vyksiančiame Las Vegase, kuriame iliuzionistas debiutavo dar praėjusiais metais ir visam pasauliui parodė, jog ir mažoje Lietuvoje yra didžiulių magijos talentų.

„Neseniai gavau laišką iš „Fool Us“ komandos, kurie informavo, jog šis realybės šou televizijos eteryje bus ir dar vieną sezoną. Norint patekti į šią laidą, reikia nufilmuoti savo triuką, kuriuo pačioje laidoje bandysi apgauti laidos kūrėjus Penn and Teller.

Aš savąjį triuką nufilmuosiu „Vynų 11“ šou metu, į pagalbą pasikvietęs du žiūrovus iš salės“, – apie ypatingą triuką, kuriuo nustebins šou žiūrovus lapkričio 30 dieną, sako R.Bernatonis.

Iliuzionistas atskleidžia, kad būtent šiame triuke bus naudojama tiek psichologija, tiek manipuliacijos ir tai, kad jam pavyks manipuliuoti žiūrovais iš salės, dar nereiškia, jog pavyks apgauti ir didžiausius profesionalus.

„Viena yra manipuliuoti jaunais žmonėmis, kurie apie magiją ir manipuliacijas mintimis žino iš tiesų nedaug. Visai kas kitą yra apgauti du geriausius pasaulyje iliuzionistus. Tačiau šį kartą, aš manau, kad be žado paliksiu, tiek žiūrovus, tiek didžiausius magijos ekspertus,– intriguoja Rokas Bernatonis ir priduria, – Jei su šiuo triuku man pavyks antrą kartą patekti ant didžiausio pasaulyje magijos šou „Fool Us“ scenos, laida bus filmuojama kitų metų kovo mėnesį, o eteryje pasirodys tik kitą vasarą.

Todėl tai, ką galimai Amerikos ir viso pasaulio publika pamatys tik kitais metai, vilniečiai ir miesto svečiai turi galimybę pamatyti patys pirmieji jau šį mėnesį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius