-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ineta Puzaraitė-Žvagulienė didžiulę šeimą subūrė fotosesijai: įsiamžino ir sesė, ir uošviai

Prieš pat karantiną, kai dar buvo leidžiama būriuotis, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė išpildė vieną savo svajonių – surengė iki šiol didžiausią savo fotosesiją, kurioje dalyvavo būrys šeimos narių. Ji juokiasi, kad gimtadienis šiai fotosesijai buvo puikus pretekstas, suveikęs net ir Žilvinui Žvaguliui, kurį priversti fotografuotis paprastai nelengva.
Inetos Puzaraitės-Žvagulienės šeimos fotosesijos akimirkos
Inetos Puzaraitės-Žvagulienės šeimos fotosesijos akimirkos / Charizma photography nuotr.

Kaip I.Puzaraitė-Žvagulienė pasakojo 15min, jaukumu persmelkta fotosesija, kurioje dalyvavo kelios dešimtys Puzarų ir Žvagulių šeimų narių, vyko kovo mėnesio pradžioje. Idėja ją suorganizuoti kilo būtent Inetai.

„Kadangi mūsų šeima labai labai didelė, visą laiką būna taip, kad nuotraukų visi kartu ir neturime. Dėl to subūriau visus vien tik norėdama turėti nuotraukų ateičiai, nes vaikai auga, o bendrų kadrų su visais seneliais jie neturėjo, kad būtų ir Žvagulių, ir mano šeima“, – paklausta, kodėl kilo tokia mintis, pasakojo Ineta.

Charizma photography nuotr./Kadras iš Inetos Puzaraitės-Žvagulienės šeimos fotosesijos
Charizma photography nuotr./Kadras iš Inetos Puzaraitės-Žvagulienės šeimos fotosesijos

Tiesa, kovo 9 dieną 29-ąjį gimtadienį atšventusi pašnekovė neslėpė, kad būtent gimtadieniu ji pasinaudojo kaip pretekstu suburti tiek daug brangių žmonių į vieną vieną.

„Tai buvo mano gimtadienio šventimo dalis, nes jeigu organizuojame kokią nors fotosesiją ar kokį susitikimą grynai nuotraukoms pasidaryti, tai dauguma žmonių negali, tokiu atveju labai sunku visus surinkti. Tad pritempusi prie tokios progos kaip gimtadienis visiems paskambinau ir pasakiau, kad šiais metais švęsim kiek kitaip.

Taigi, atsiprašyti nuo to turbūt kaip ir nelabai buvo patogu – suprato, kad jeigu reikia, tai reikia“, – juokėsi Ineta.

Vis dėlto ji atskleidė kad kai kuriuos artimuosius prikalbinti tokiai idėjai ne taip ir paprasta. „Pavyzdžiui, Žilvinas (Žilvinas Žvagulis, Inetos šešuras – aut. past.) labai nemėgsta fotografuotis – bet ką padarytų, kad jam to nereiktų“, – sakė I.Puzaraitė-Žvagulienė.

Charizma photography nuotr./Kadras iš Inetos Puzaraitės-Žvagulienės šeimos fotosesijos
Charizma photography nuotr./Kadras iš Inetos Puzaraitės-Žvagulienės šeimos fotosesijos

Tačiau pasidžiaugė, kad Žilvinas užtat dabar labai patenkintas rezultatu – nuo šiol turi gražių nuotraukų ir su anūkais, ir su kitais šeimos nariais.

Minėta fotosesija vyko ir ypatingoje aplinkoje – sodyboje „Myliu kaimą“. Paklausta, kodėl pasirinko tokią lokaciją, Ineta įvardijo keletą tai nulėmusių priežasčių.

„Su fotografe ne kartą esame dirbę ir ji rekomendavo būtent šią vietą, nes tikrai nereali aplinka, yra gyvūnų, visi draugiški, o ir tema pasirodė mums labai artima, kadangi patys gyvename užmiestyje, turime visokių gyvūnėlių, kuriame tokį savo mini zoologijos sodą.

Be to, daug laisviau tokioje aplinkoje fotografuotis, ir tos nuotraukos gražesnės. Dauguma jų tiesiog prigauta iš to, kas ką veikė, kas su kuo kalbėjosi, kas ką glostė, ne tai, kad sustoji stacionariai ir fotografuojiesi. Aiškiau, darėme ir tokių bendrų, bet iš esmės viskas labai laisvai ir organiškai pavyko“, – rezultatu džiaugėsi I.Puzaraitė-Žvagulienė.

Fotosesijos kadrai – galerijoje:

Pašnekovė patikino, kad tai buvo iki šiol didžiausia jos giminės fotosesija. Vis dėlto net ir į ją visų sukviesti nepavyko, tad Ineta svarsto ateityje suorganizuoti dar vieną.

„Kitą kartą reikės vėl sugalvoti kokią progą, kad dar daugiau mūsų suvažiuotų, – juokėsi ji. – Aišku, dabar reikia atsidžiaugti šiomis nuotraukomis, bet tikrai paplanuosime, juo labiau, kad rezultatu visi likome nustebinti.“

Nepaisant to, ji atskleidė, kad fotosesija galėjo taip ir neįvykti. Dėl prastų oro sąlygų buvo svarstyta ją nukelti.

„Buvo labai negraži diena – kai atsikėlėme, tai ir snigo, ir lijo, nesuprasi, kas darėsi. Galvojau, gi su vaikais einame į lauką, ar tik neperšalsime. Bet nusprendėme, kad jei ką, būsime su botais ir skėčiais, ir nors oras nebuvo fantastiškas, vis tiek fantastiškai išėjo“, – šyptelėjo I.Puzaraitė-Žvagulienė, pasidžiaugusi, kad fotosesijos nenukėlė, nes netrukus Vyriausybė uždraudė būriuotis. O fotosesija, anot jos, buvo ir paskutinis šeimos susiėjimas prieš karantiną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius