Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

I.Budrienei – kritika feisbuke: ragino už ją balsuoti kaunietės rinkimuose, kitaip išmes iš draugų

Metų kauniete norinti tapti Inga Budrienė šio titulo siekia išskirtinais būdais. Verslininkė ragina savo feisbuko draugus už ją balsuoti, o jei šie to daryti nenori – Inga sako išmesianti juos iš draugų sąrašo.
Inga Budrienė
Inga Budrienė / Loretos Kondratės nuotr.
Temos: 1 Inga Budrienė

Feisbuke pasirodė žinutės kopija, kurioje Inga Budrienė prašo atiduoti už ją savo balsą Metų kaunietės rinkimuose. Tačiau tai sukėlė prieštaringų reakcijų, nes renginių organizatorė pergalės siekia atkakliai – jei žmogus neatsiųs įrodymo, kad už ją balsavo, ši išmes iš draugų.

„Sveiki, esame feisbuko draugai, nežinau dėl kokių priežasčių pakvietėte į draugus. Tikiuosi, ne tik iš smalsumo. Žodžiu, bandau išsiaiškinti, ar draugai, kurių nepažįstu asmeniškai, feisbuke yra reikalingi?

Situacija tokia, kad turiu labai daug draugų, bet kai prašau palaikymo, didžioji dalis feisbuko draugų nereaguoja... Nusprendžiau ištrinti iš draugų žmones, kuriems esu neįdomi ir pan. Mano eksperimentas paprastas (labai savanaudiškas), bet manau, jeigu tikrai norite būti drauguose, tą padaryti tikrai bus nesunku.

Prabalsuokite ir atsiųskite rezultatą! Priešingu atveju suprasiu, kad mums būti feisbuko draugais nėra jokio reikalo“, – feisbuko draugams rašė Inga Budrienė.

Ingos Budrienės žinutė feisbuke
Ingos Budrienės žinutė feisbuke

15min susisiekus su Inga, ši teigė neturinti laiko komentuoti, nes dirba renginyje. Tačiau netrukus feisbuke parašė žinutę, pripažindama, kad šis jos metodas – tikra tiesa.

„Eksperimentas kaip ir pavyko. Atsirado nemažai vietos naujiems draugams. Sulaukiau net žurnalistų dėmesio, buvau išvadinta teroriste ir garbėtroška. Bet pavyti konkurentės niekaip nepavyko. Skaičius didėja kas minutę, labai keista...
Nežinau, ar dar yra prasmė balsuoti, bet dar bandykim“, – feisbuke rašė Inga Budrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius