Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga ir Aivaras Stumbrai Maldyvuose atšventė 15-ąsias vestuvių metines: „Svarbiausia – nuoširdi meilė“

Liepos 17-oji Stumbrų šeimai – ypatinga diena. Tai Ingos ir Aivaro vestuvių, kurias jie atšoko prieš 15 metų, diena. Kiekvienais metais šeima šią progą pamini išskirtinai, šie metai ne išimtis. Atšvęsti vestuvių metinių pora su vaikais Estela ir Gabrieliumi vėl pakėlė sparnus į egzotišką kraštą.
Inga ir Aivaras Stumbrai
Inga ir Aivaras Stumbrai / Asmeninio albumo nuotr.

15-ąsias vestuvių metines mininti pora gražiai sukakčiai pasirinko ypatingą vietą – išvyko į rojumi vadinamus Maldyvus. Kaip kalbėdama su 15min juokiasi Inga, tokia proga reikalauja ir išskirtinio paminėjimo.

Kartu su visa šeima egzotiškame krašte poilsiavę Inga ir Aivaras Stumbrai lepinosi saulės voniomis, maudynėmis žydrame vandenyje, poilsiu ir dėmesiu vienas kitam. 15-a metų kartu per pasaulį žengianti pora sako, kad ir patiems neretai sunku patikėti, kaip greitai prabėgo laikas, nors abudu pirmąją pažintį prisimena tarsi vakar.

Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais
Asmeninio albumo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai su vaikais

Inga ir Aivaras susipažino dar mokykloje, ir, kaip patys sako, visko, ką turi dabar, pasiekė kartu.

„Visi šie metai kartu buvo nuostabūs, kupini svajonių ir jų įgyvendinimo, tikslų ir jų pasiekimo. Svarbiausia, kad visuomet vienas kitą labai palaikėme“, – 15min kalbėdama apie santuoką sako Inga.

Paklausta apie sėkmingos santuokos paslaptį, Inga ilgai negalvodama sako, kad svarbiausia – nuoširdi ir besąlygiška meilė, pagarba vienas kitam.

„Manau, visose santuokose būna ir gero, ir blogo. Tačiau svarbiausia yra mylėti ir gerbti vienas kitą, tuomet viskas išsprendžiama“, – įsitikinusi Inga.

Metinių akimirkos Maldyvuose – galerijoje:

Ji neslepia, kad kartu su vyru tuo pačiu yra ir labai skirtingi, ir labai panašūs, tačiau per daugelį metų kartu išmoko vienas kitą suprasti. Neretai ir iš pusės žodžio.

„Santykiuose labai svarbu palaikyti vienas kito norus bei svajones, bet ir neperžengti ribų, jei tie norai nėra priimtini antrajai pusei“, – pataria I.Stumbrienė.

Ne paslaptis, kad pastaruoju metu pramogų pasaulį krečia skyrybų banga. Kalbėdama apie santykius Inga mano, kad žmonėms skirtingais keliais suka dėl įvairiausių priežasčių – kartais trūksta meilės, kartais tiesiog užtenka suprasti, kad kartu nėra jau tiesiog laimingi. Vis dėlto, moters manymu, santuoka negali būti darbas.

„Tai turi būti tavo laimės ir džiaugsmo šaltinis, kuris suteikia akims spindesį, o širdyje sukuria palaimą“, – sako ji.

Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė
Asmeninio albumo nuotr./Inga Stumbrienė

Žinoma, kokios vestuvių metinės be dovanų? Ir nors Inga ir Aivaras Stumbrai vienas kitam įteikė bene svarbiausią dovaną – laiką kartu – jie palepino vienas kitą ir mielomis smulkmenomis. Visgi detales Inga panorėjo palikti sau.

„Tik norėčiau palinkėti sau ir vyrui dar daugiau svajoti, nes svajonės, kad ir kokios neįtikėtinos jos būtų, pildosi“, – šypsosi Inga.

15min primena, kad prieš kelis metus pora gražią šventę minėjo Malaizijoje, 2016 metais vestuvių metinių proga pora sutiko Mauricijaus saloje, 2015 metais šia proga išvyko į Paryžių, kur minėdami 11 bendro šeimos gyvenimo metines surengė 11 bučinių fotosesiją.

Aivaras Stumbrai susituokė 2004-aisiais Vilniaus Šv.Petro ir Povilo bažnyčioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius