Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Inga ir Arūnas Valinskai taps seneliais: sūnaus mylimoji laukiasi pirmagimio

Pramogų pasaulio vilkai Inga ir Arūnas Valinskai netrukus turės dar vienas pareigas, jie taps seneliais. Jau greitai jų šeimą aplankys gandrai – sūnus Arūnas Valinskas jaunesnysis (28) su mylimąja, burnos higieniste Viktorija Denisovaite laukiasi pirmagimio.
Arūnas ir Inga Valinskai bei jų sūnus Arūnas su mylimąja Viktorija
Arūnas ir Inga Valinskai bei jų sūnus Arūnas su mylimąja Viktorija / „Lietuvos ryto“ televizijos ir asmeninio albumo nuotr.

Šią žinią 15min patvirtino pats A.Valinskas. Pasak jo, anūkas turėtų gimti vasaros pabaigoje. Tiesa, kol kas nežinoma, ko pora laukiasi.

„Būti seneliu tai nieko baisaus, bet su močiute po to miegoti, tai žinote, jau iššūkis bus“, – 15min juokaudamas sakė Arūnas Valinskas.

Jis sakė visuomet laikęsis nuostatos per daug nesikišti į vaikų gyvenimą, todėl paklaustas, koks bus senelis, šypsodamasis sakė: „Nežinau, ar aš būsiu labai fainas. Jų vaikai yra jų vaikai. Tėvai bus jie. O mes su Inga džiaugsimės savo vaikų vaikais.“

Asmeninio albumo nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai su sūnumis Šarūnu ir Arūnu
Asmeninio albumo nuotr./Arūnas ir Inga Valinskai su sūnumis Šarūnu ir Arūnu

Todėl Arūnas su Inga nesiskubina ir patarimų dalinti – vaikai patys visko išmoks, kai ateis laikas.

„Manau, kad kiekviena šeima savo reikalus turi spręsti pati. Visi patarimai neatrodo reikšmingi, ypač kai juos sako vyresni žmonės. Kadangi mes su Inga visą šį dalyką jau išgyvenome, nelabai reaguodavome į savo tėvų patarimus, todėl ir mes per daug nesikišame – sūnus turi kurti savo ateitį ir šeimą pats“, – kalbėjo A.Valinskas.

Pasak jo, sūnus su mylimąja šiuo metu kiek jaudinasi – juk tėvų pareigos jiems bus visiškai naujos.

„Bet dabar jie ne tik tuo laukimu užsiėmę, o dar ir gyvenamąjį būstą išsirinko, tai rūpesčių daugiau atsirado“, – šypsojosi A.Valinskas.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga ir Arūnas Valinskai
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Inga ir Arūnas Valinskai

Pats būsimas tėvelis, Arūnas Valinskas jaunesnysis, 15min teigė, kad šiuo metu su mylimąja Viktorija jaučiasi kaip niekada laimingi.

„Jau spėjome apsiprasti su šia žinia, todėl šiuo metu toks ramybės ir užtikrintumo jausmas. Viskas taip ir turi būti, viskas vyksta savo laiku“, – šypsodamasis sakė Arūnas Valinskas jaunesnysis.

Pasak jo, būsima mamytė irgi jaučiasi kuo puikiausiai. „Viskas tvarkoje. Aišku, tai keičia gyvenimo ritmą, bet ne per daug. Tik kadangi Viktorija labai aktyviai šoka pramoginius, tai teko padaryti pertrauką“, – pasakojo jis.

Nors Arūnas anksčiau galvojo, kad pasiruošimas priimti vaikelį į šeimą bus labai sudėtingas procesas, dabar, kai su tuo susidūrė, pripažįsta, kad nauji rūpesčiai netgi malonūs ir jaudinantys.

„Kai suprantu, kad iš tikrųjų čia bus mano vaikas, visiškai kitaip žiūriu į drabužėlių rinkimą, tų pačių plytelių ieškojimą, spalvos rinkimą. Tai nebekelia jokios baimės“, – juokėsi jis.

Tiesa, kol kas Viktorija ir Arūnas nežino, ko tiksliai laukiasi. „Lyg ir ne berniukas, bet pati echoskopuotoja negalėjo duoti užtikrinto atsakymo. O jei ir gimtų sūnus, manau, trečio Arūno tikrai nebūtų“, – juokėsi vyras.

Asmeninio albumo nuotr./Arūnas Valinskas jaunesnysis ir Viktorija Danisovaitė
Asmeninio albumo nuotr./Arūnas Valinskas jaunesnysis ir Viktorija Danisovaitė

Pusantrų metų draugaujanti pora vienas kitą jau vadina vyru ir žmona. Tačiau oficialiai žiedais jiedu dar neapsimainę.

„Aš šeimą traktuoju šiek tiek plačiau nei biurokratija. Mes kalbame vienas su kitu taip, kaip jaučiamės. Man norisi ją vadinti žmona. O dėl vestuvių šventės esame kiek liberalesni. Tikrai nebėgsime greit tuoktis, nemanome, kad tai dabar būtina. Suplanuosime ir padarysime tada, kai jau vaikas galės savomis kojomis ateiti ir būti liudininku. Tuoktuvės „iš reikalo“ paneigia visą šios šventės esmę“, – 15min kalbėjo Arūnas Valinskas jaunesnysis.

A.Valinsko jaunesniojo gyvenime pastaruoju metu vyksta ir daugiau pokyčių. Jis nuo vasario pradėjo dirbti TS-LKD frakcijos nario Mykolo Majausko komandoje.

A.Valinskui jaunesniajam tai bus pirmas vaikas. Būsimas kūdikis bus ir pirmas anūkas Valinskų šeimoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Arūno Valinsko sūnus pradeda darbą Seime: „Belieka linkėti, kad neatitrūktų nuo šalies realybės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius