Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetą užvaldė Lietuvos žvaigždžių iššūkiai: ar įveiksite?

Neseniai socialiniai tinklai mirgėjo nuo įvairiausių nuotraukų iš lietuvių vaikystės ir jaunystės dienų, dabar jie priėmė išradingesnį iššūkį – ant nugaros bando apversti tualetinį popierių bei perlipti šepetį. Instagrame paplitęs iššūkis akimirksniu pasiekė ir ne vieną žinomą žmogų.
Ilona Radavičiūtė, Augustė Vedrickaitė, Arnas Ašmonas
Ilona Radavičiūtė, Augustė Vedrickaitė, Arnas Ašmonas / „Instagram“ nuotr.

Panašu, kad Lietuvoje paskelbtas karantinas atvėrė duris ne vienam smagiam iššūkiui. Ir šįkart tai palietė kasdienio naudojimo produktus – tualetinį popierių bei šepetį. Sunku būtų patikėti, kad būtent šie daiktai lietuviams taps smagaus sporto ir lankstumo dalimi.

O principas visai paprastas – priėmus iššūkį, reikia ant nugaros apversti tualetinį popierių, o pasitelkiant lankstumą, perlipti šepetį. Jei pavyksta įvykdyti iššūkį, jis perduodamas kitam žmogui. Tad nori nenori, bet gavus iššūkį reikia jį atlikti.

Iššūkio rezultatus galite pamatyti čia:

Prie smagaus iššūkio prisijungė ir savo lankstumo pademonstruoti nepabijojo socialinių tinklų žvaigždė Naglis Bierancas, dainininkės Augustė Vedrickaitė, Rūta Loop, profesionali balerina Kristina Tarasevičiūtė, aktorius Arnas Ašmonas, dizainerė Austėja Jablonskytė, „Pole dance“ trenerė Ilona Radavičiūtė ir daugelis kitų.

Prieš kelias dienas feisbuke ir instagrame plito ir kitas iššūkis – lietuviai dalinosi archyvinėmis nuotraukomis iš savo vaikystės ar jaunystės laikų. Tai įvykdę, iššūkį perdavė kitam žmogui, kuris padarė tą patį.

Įžymybių vaikystės ir jaunystės nuotraukų galeriją:

Į nuotaikingą avantiūrą pasinėrė ir visas būrys žinomų Lietuvos žmonių – atlikėjai Linas Adomaitis, Katažina Zvonkuvienė, Goda Alijeva, aktoriai Larisa Kalpokaitė, Agnė Grudytė, Šarūnas Banevičius, žurnalistės Rūta Mikelkevičiūtė, Indrė Makaraitytė, politikės Dalia Teišerskytė, Nijolė Oželytė, šokėjas Saulius Skambinas ir kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius