Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internete kaip virusas plinta dešimties metų iššūkis: neatsispyrė ir Lietuvos garsenybės

Interneto platybėse jau kuris laikas galima pastebėti įvairius iššūkius, kuriuos vieni kitiems meta ir garsūs žmonės. Šokis išlipus iš mašinos pagal reperio Drake'o hitą ar ledinio vandens ant savęs išpylimas stebino visą pasaulį. Visai neseniai paplito dar viena, daugybės dėmesio sulaukusi užduotis, kuri savo paprastumu bei nuoširdumu patraukė ir pramogų pasaulio atstovus.
Lietuvos garsenybės parodė, kaip pasikeitė per 10 metų
Lietuvos garsenybės parodė, kaip pasikeitė per 10 metų / Asmeninio albumo nuotr.

„10 metų“ iššūkis skirtas kiekvienam – tai paprastas, daug pastangų nereikalaujantis būdas prisiminti, ką anksčiau mėgote, kas pasikeitė per 10 metų ir palyginti, kaip atrodėte. Ši užduotis jau spėjo patraukti ne tik užsienio pasaulio žvaigždžių, bet ir lietuvių dėmesį.

Nauji metai – nauji iššūkiai, o pradėti 2019-uosius Eglė Straleckaitė, Simona Starkutė, Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, Erica Jennings, Beata Nicholson, Dominykas Vaitiekūnas, Veronika Montvydienė, Petras Daunys, Simona Starkutė ir Vaidas Baumila nusprendė socialiniuose tinkluose parodydami savo nuotraukas, darytas prieš 10 metų ir dabar.

Šokėja Eglė Straleckaitė neslėpė – per ilgą laiką daug kas nepasikeitė, tačiau svarbiausia jos gyvenime įvykusi permaina – dukrelės Vakarės gimimas. Šokėja džiaugėsi, kad šalia jos po dešimties metų pozuoja ir mažoji. „Tai per dešimt metų... Rožinė vis dar mėgstama spalva, pozuojant stovėsena ta pati, antakiai pastorėjo, akys šiek tiek labiau pavargo, šypsena tokia pati ir, svarbiausia, šalia atsirado dar viena šviesi galvytė“, – socialinio tinklo paskyroje rašė moteris.

Iššūkį priėmė bei nuotraukomis pasidalino ir aktorius Dominykas Vaitiekūnas. Instagrame jis įkėlė nuotrauką, kurioje užfiksuotas 2009-ais metais Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, paskaitos metu bei 2019-ais dainavimo pamokoje Anglijoje.

Savo pokyčius taip pat parodė dainininko Donato Montvydo žmona Veronika Montvydienė. Moteris neslėpė džiugesio ir teigė, kad prisiminti senus laikus – labai smagu. Tiesa, pro akis išvaizdos pokyčiai nepraslydo ir pastabiems gerbėjams, kurie negailėjo Veronikai pagyrimų.

Savo gerbėjus nustebino ir dainininkas, radijo laidų vedėjas Petras Daunys. Prieš 10 metų darytoje nuotraukoje žmonėms į akis krito garbanoti vaikino plaukai, o ir pats Petras juokavo: „Prieš plastinę ir po!“ Gerbėjai, pastebėję tokius kardinalius išvaizdos pokyčius, klausė kodėl nusikirpęs tokius plaukus, tačiau dainininkas paliko intrigą. „Kada nors, vaikine, kada nors“, – juokėsi jis.

O štai modelis Simona Starkutė sakė pasidalinta nuotrauka siekusi parodyti, jog plastinių operacijų ji nedariusi. Moteris džiaugėsi turinti gerus genus. „Realiai įmečiau šią foto, jog visi matytų, jog nei lūpos, nei nosis, nei skruostai pas mane nepadaryti. Kokia buvau, tokia ir likau (ok, dabar antakiai ryškesni). Be abejo, metai daro savo ir mes nei vienas neinam jaunyn, tad ir mano veidas su metais tapo šiek tiek smulkesnis ir bruožai atrodo paryškėję“, – rašė Simona.

Šį iššūkį priėmė ir dainininkas Vaidas Baumila, po įkelta nuotrauka sulaukęs daugiausiai gerbėjų komentarų. Jis parodė savo portretus, darytus 2011 metais prieš ir po žandikaulio plastinės operacijos. Tai buvo bene ryškiausias dainininko pokytis.

Su vaikais įamžintomis akimirkomis pasidalino kulinarė Beata Nicholson. Moteris neslėpė, ryškiausias pokytis – jos atžalos, mažieji labai paaugo: „Sklando po instagramą ši 10-mečio banga... Mes dideli žmonės jei ir pasikeitėm, tai truputį tik subrendom, gal pastorėjom, gal suplonėjom, gal viena kita raukšlė įsimetė, bet aš vis dar turiu tas pačias sukneles!!! Bet kiek daug pasikeitė mažieji žmonės.“

Iššūkiui neatsispyrė ir dainininkė Erica Jennings. Instagrame ji pasidalino 2008 metų akimirka, kai laukėsi sūnaus. Tiesa, dainininkės įamžintose nuotraukose išvaizdos pokyčių gerbėjai neras. Ericą vis dar puošia garbanoti, ugnies spalvos plaukai ir išraiškingas, viliojantis žvilgsnis.

View this post on Instagram

2008 vs 2018 #10yearchallenge #challengeaccepted ♥️

A post shared by Erica Jennings (@ericajenningsofficial) on

Prieš 10 metų darytą nuotrauką taip pat parodė dainininkė Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep. Jos juodai baltoje įamžintoje akimirkoje negalima nepastebėti gilaus žvilgsnio ir kirpčiukų.

View this post on Instagram

#10yearschallenge

A post shared by Dovilė Filmanavičiūtė (@singingsheep) on

Visgi moderniosioms technologijoms vis labiau veržiantis į rinką, per 10 metų pasikeitė ir 15min!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius