Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 10

Intymesnes nuotraukas internete parduodantis Alen Chicco: „Nuogas kūnas man yra menas“

Atlikėjas Tomas Alenčikas-Alen Chicco jau seniai Lietuvai žinomas ne tik dėl išskirtinio balso, bet ir dėl to, jog yra vienas „drag“ kultūros puoselėtojų. Visgi neseniai vaikinas daug ką nustebino pasirinkęs prekiauti intymiomis (ir ne tik) nuotraukomis. Apie tai, ar sprendimą paskatino sunkūs muzikantams laikai, ar noras parodyti save tokį, koks yra, ir tai, kaip Dievas gali mylėti nuogą kūną, kalbamės su pačiu atlikėju.
Tomas Alenčikas-Alen Chicco
Tomas Alenčikas-Alen Chicco / Igno Avižinio, asmeninio albumo ir Kristinos Gulbinaitės nuotr.

Platforma „OnlyFans“ tarp socialinių tinklų vartotojų, ne paslaptis, yra vertinama dvejopai – viena vertus, daugeliui ji atstoja pornografiją, kita vertus, dažnai sekamesnės žvaigždės čia gali užsidirbti, neparodydamos visko, ką galėtų.

O štai šiuo laikotarpiu „OnlyFans“ platformoje galima rasti ir Alen Chicco anketą. Tiems, kurie jo keliamo turinio neprenumeruoja, nė viena nuotrauka nėra prieinama, tad atlikėjo keliami kadrai daugeliui lieka paslaptimi.

Nuogas kūnas, kaip meno objektas

„Apie „OnlyFans“ sužinojau internete. Taip pat sužinojau, kad šia platforma daugiau nei prieš pusę metų užsienyje pradėjo naudotis įžymybės. Mane sudomino... Netrukus supratau, kad tai platforma, į kurią ateina tavo sekėjai ir moka už tai, ką ten skelbi“, – apie savo pažintį su OF pradeda pasakoti Alen Chicco.

Mildos Vyšniauskaitės nuotr./Alen Chicco
Mildos Vyšniauskaitės nuotr./Alen Chicco

Skelbti čia, kaip paaiškėja kalbant su atlikėju, galima ne tik intymius kadrus. Alen Chicco pasakoja, kad dalis menininkų aktyviai dalijasi muzikine, menine veikla, bendrauja su savo gerbėjais. Tiesa, iš tokio turinio uždirba nedaug, taigi, tai tampa tik galimybe prisidurti finansiškai.

„Man tai pasirodė visai įdomu, ypač šiais metais, kai apskritai smarkiai trūksta palaikymo meno sričiai. Visiems žmonėms, kurie buvo priklausomi nuo filmavimų, ėjimo į sceną ir pan., šita platforma gali suteikti paskatinimą, padeda palaikyti ryšį su gerbėjais, suteikia motyvacijos kurti“, – sako dainininkas ir priduria, jog šiuo metu veikla platformoje jam atstoja mylimą hobį.

Tačiau kokiais kadrais čia dalijasi pats Tomas? Kol kas, palyginti, nedaug sekėjų turintis atlikėjas prisipažįsta ilgai svarstęs, ką nori parodyti savo didžiausiems gerbėjams, kurie pasiryžta jį paremti dėl keliamo turinio.

Po ilgo abejojimo jis priėjo prie išvados, kad dalysis intymesnėmis nuotraukomis, nors ne tokiomis, kokias galbūt įsivaizduotume.

„Prieš mažiau nei dvejus metus atradau aistrą nuogam kūnui. Pradėjau suprasti kūną ne kaip kūną, kurį mes norime arba nenorime rodyti, bet kaip meną. Tada panorau savo kūną tobulinti taip, kad jis atrodytų patraukliai. Vėliau pradėjau domėtis kūno menu, kaip kūną pateikti kaip meno kūrinį. Šiuo metu apie mūsų kūnus galvoju kaip apie meno objektus ir tą stengiuosi parodyti šioje platformoje“, – pasakoja atlikėjas.

Tiesa, atsakyti į klausimą, ar šis skelbiamas nuogumas turi ribą, vaikinas nesiryžta. Sako, kad vardan gerbėjų tai laikysiąs paslaptyje. „Jeigu atskleisčiau, niekas nenorėtų prenumeruoti, – juokiasi jis. – Tebūnie tai paslaptis – tiek sekėjams, tiek man pačiam. Kiekviena diena man skirtinga – tiek muzikoje, tiek kitose veiklose.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius