Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė-Čepononienė paatviravo, kaip mamai pranešė apie nėštumą

Neseniai apie savo nėštumą paskelbė dvi buvusios garsios grupės „Mokinukės“ narės, seserys Irūna ir Ineta Puzaraitės. Laidoje „Auksinė daina“, skirtoje Mamos dienai, apie tai kad laukiasi, prabilo dar viena buvusi „Mokinukių“ narė Ieva Vaitiekūnienė (28).
Irūna Puzaraitė-Čepononienė
Irūna Puzaraitė-Čepononienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Lietuvos ryto“ televizijos laidos vedėjas Deivis Norvilas po „Studenčių“ dainos, skirtos mamai, pasakė, kad vienai iš jų žodis „mama“ greit įgaus kitą prasmę.

Scenoje stovinčios Ievos Vaitiekūnienės kruopščiai po suknele slepiamas pilvukas vis dėlto išdavė, kad ji laukiasi. Ieva neslėpė, kad jaučiasi labai laiminga: „Džiaugsmo, kurį jaučiu, net neišeina nupasakoti. Tai reikia patirti pačiam, kad suprastum, koks šis jausmas nuostabus.“

Laidos „Auksinė daina“ nuotr./Deivis Norvilas ir buvusios „Mokinukių“ narės Rūta Žilionytė, Kristina Šerkšnienė ir Ieva Vaitiekūnienė (dešinėje)
Laidos „Auksinė daina“ nuotr./Deivis Norvilas ir buvusios „Mokinukių“ narės Rūta Žilionytė, Kristina Šerkšnienė ir Ieva Vaitiekūnienė (dešinėje)

O Irūna Puzaraitė-Čepononienė laidos „Auksinė daina“ filmavime pasakojo, kaip ji džiaugsmingą žinią apie savo nėštumą pranešė šeimai ir kaip reagavo mama – tokios reakcijos ji nesitikėjo.

„Kai sužinai, kad tave aplankė toks džiaugsmas, norisi pačią pirmą dieną imti ir visiems pasakyti. Tačiau nėštumo pradžioje visada egzistuoja rizika, todėl reikia šiek tiek palaukti. Aš laukiau labai gražių švenčių – Kalėdų. Visi sėdėjome prie stalo ir pasakiau mamai, kad jai turiu labai gražią dovaną. Tuo pat metu lauktis pradėjo ir mano sesutė Ineta, todėl mamai dovana buvo dviguba. Tačiau kai pasakėme, ji mumis nepatikėjo.

Aš labai tikėjausi, kad jai tai bus didelis džiaugsmas, bet ji nesureagavo. Laima Lapkauskaitė, sužinojusi apie mano nėštumą, labai apsidžiaugė. Dar labiau tuo džiaugiausi aš, nes galėjau jai pasakyti, kad ji taip pat bus mano vaiko močiutė. Aš labai džiaugiuosi, kad mano vaikas turės daug senelių.“

Penktadienį 20.30 val. laidoje „Auksinė daina“ gražiausios pavasario šventės proga dainas mamoms skirs Rytis Cicinas, Giulija, Sasha Song, „Studentės“, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Marius Jampolskis ir popchoras „O lia lia vaikai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius