-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Irūna Puzaraitė įsiamžino nėštukės fotosesijoje: „Atsiminimai išlieka visam gyvenimui“

Dainininkė, buvusi grupės „Studentės“ narė Irūna Puzaraitė-Čepononienė jau kuris laikas laukia šeimos pagausėjimo. Ta proga moteris nusprendė įsiamžinti išskirtinėje fotosesijoje ir gražias akimirkas prisiminti visą gyvenimą.
Irūna Puzaraitė
Irūna Puzaraitė / Adam Aleksejėvič nuotr.

„Be galo džiaugiuosi, kad galėjau įamžinti tiek savo pirmąjį, tiek antrąjį nėštumą, tą turėtų padaryti kiekviena mama. Juk atsiminimai, nuotraukos išlieka visam gyvenimui, o jie patys šilčiausi ir gražiausi…“, – apie fotosesiją kalbėjo Irūna.

Tiesa, mergina pridūrė, kad fotografuotis nebuvo lengva – su apvaliu pilvuku darosi sunku judėti.

„Nelabai mėgstu tradicinių, apnuogintu pilvu fotosesijų, todėl, pasitarę su fotografu, nusprendėme, kad reikia išlikti kuo arčiau tikrosios manęs, taip ir gimė namų šeimininkės fotosesijos tematika“, – apie išskirtinius kadrus kalbėjo Irūna.

Fotosesijos akimirkos – galerijoje:

Pats fotografas Adamas Aleksejėvičius tikino labai apsidžiaugęs, kad Irūna sutiko įsiamžinti jo fotosesijoje ir apipylė ją komplimentais.

„Fotosesijoje Irūna juokėsi, kad parinkau visiškai ją atitinkančią temą – namų šeimininkė. Irūna ne tik mama, žmona, dainininkė, vedėja, bet ir be galo ryškį ir charizmatiška asmenybė – tad ir jos laukimo fotosesiją nutariau padaryti ryškią, būtent tokią, kokia ir yra vaikystė. Man labai patiko vienos klientės pasakyti žodžiai, kad laukimo fotosesija ir turi būti vaikiška, spalvota ir linksma, nes tokios fotosesijos tikslas ir yra įamžinti tą ateinantį mažąjį stebuklą“, – kalbėjo fotografas.

Be to, kaip pridūrė fotografas, jo klientai dėl drabužių ir kitų stiliaus elementų galvos sukti neturi – visas fotosesijas stilizuoja pats Adamas ir į pagalbą atskubanti parduotuvė „Waggon Paris“.

VIDEO: Irūna Puzaraitė | Backstage

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius