Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Italijos grįžusi Edita Daniūtė parengė velykinį lankstumo iššūkį: jam pasitelkė margutį

Šokėja Edita Daniūtė su vyru Mirko Gozzoli ir vaikais gyvena Italijoje, tačiau dabar, kol situacija ten aprims, kurį laiką vieši Lietuvoje. O kadangi karantino metu plinta įvairiausi iššūkiai, artėjančių Velykų proga namuose likusiems žmonėms žinoma moteris nusprendė parengti lankstumo iššūkį.
Edita Daniūtė, Mirko Gozzoli
Edita Daniūtė, Mirko Gozzoli / LNK nuotr.

„Šiam vakarui labai norėjome paruošti laidą skirtą, Šv. Velykoms. Tačiau kaip tai padaryti be kiaušinių, jų dažymo, be sveikinimų, be vaikų klegesio? Niekaip. Nusprendėme paprašyti mūsų žinomų šeimų, kad jie patys pabūtų ir operatoriais, ir režisieriais.

Ir juokiausi, ir graudinausi, kai video medžiaga nugulė man, kaip sakoma, ant stalo. Vaizdas nenušlifuotas profesionalių operatorių, ekrane nesuvaidinti santykiai, nenugrimuoti žmonės... Tikras gyvenimas“, – pranešime spaudai apie šį ketvirtadienio vakarą pasirodysiančią specialią LNK laidą „Valanda su Rūta“ pasakoja jos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė.

Asmeninio albumo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Rūta Mikelkevičiūtė

„Neturiu baltų kiaušinių”, – specialiame vaizdo įraše teisinosi dainininkas Vilius Tarasovas.

Tuo metu jo žmona, dainininkė Violeta atskleidė paslaptį, kaip dažo kiaušinius, kad jie būtų neįtikėtinai žydros spalvos. Pasirodo, tam ji naudoja raudoną kopūstą, o vėliau margina dažais.

„Aš net atsisėdau, kai pamačiau, kokią dovaną atsiuntė Nerijaus ir Agnės Juškų šeima – stebėjau jo šokį su visais apsisukimais, šuoliukais, ir net užsimerkiau... O jei baleto žvaigždė netyčia pataikys į savo mūrinę tvorą?” – prisimindama baleto primarijaus šeimos atsiųstą video komentavo R.Mikelkevičiūtė.

Linas Adomaitis su šeima atsiuntė fantastiško močiutės pyrago receptą, kurį iškepė. Jis mano, kad ne veltui duotas toks sudėtingas laikas – per jį galima atrasti daug gerų dalykų.

Erikos ir Jurgio Didžiulių šeima sudainavo dainą – visi, net šuo padėjo. Merūnas Vitulskis ir Erika su vaikais kiaušinius nurideno į Mulen Ružą...

LNK nuotr./Edita Daniūtė, Mirko Gozzoli
LNK nuotr./Edita Daniūtė, Mirko Gozzoli

Tuo metu pasaulio šokių čempionė Edita Daniūtė-Gozzoli visiems likusiems namuose nutarė pasiūlyti išbandyti savo lankstumą ir susikaupimą. Kas tualetinio popieriaus ritinėlio žongliravimu stebina pasaulį, o ji meta iššūkį žiūrovams su lietuvišku margučiu.

Pabandykite, ar mums tai pavyks padaryti, kaip ir jai?

Speciali pokalbių laida „Valanda su Rūta“ šį ketvirtadienio vakarą, 20.00 val., tik per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius