Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 26 /12:12

Iš naujos romantikos – į seną klampynę: A.Šedžiui toliau tenka aiškintis su žmona teisme

Šį antradienį verslininkas Andrius Šedžius (43) labiau nei įprastą dieną turėtų jausti, kad vis dar yra vedęs, ir nesėkmingai. Į naujus romantiškus santykius su Erdvile Pilvinyte (20) pasinėręs buvęs Seimo narys Vilniaus teisme nuo ryto mėgina išsinarplioti iš civilinės metrikacijos saitų su savo buvusiąja Monika Šedžiuviene (26). „Tai ne tokia byla, kurioje gali sektis“, – jau po posėdžio nusivylimo neslėpė atsakovas AŠedžius.
Monika ir Andrius Šedžiai antradienio rytą susitiko teisme
Monika ir Andrius Šedžiai antradienio rytą vėl susitiko teisme / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Posėdžio Vilniaus miesto apylinkės teisme pradžia – 9 val.

Civilinis ištuokos procesas standartiškai vyksta už uždarų durų. Kartu su žiniasklaidos atstovais šįkart teismo koridoriuje yra likęs ir M.Šedžiuvienės tėtis, iškviestas kaip liudytojas.

51 metų šiaulietis, laukdamas apklausos prasitarė, kad jaudinasi: „Šiaip aš pripratęs prie teismų, bet šįkart net nežinau, ko čia manęs klausinės.“ Kaip buvęs pareigūnas, Arūnas Kvietkus yra dirbęs konvojaus tarnyboje – vežiodavo į teismus suimtuosius ir teisiamuosius.

VIDEO: M.Šedžiuvienės tėtis A.Kvietkus apie santykius su žentu: nei anksčiau pykdavomės, nei dabar

Paklaustas apie savo ryšį su šia šeimos byla, M.Šedžiuvienės tėvas svarstė, kad jam dažnai tenka prižiūrėti anūką. Kaip ekspareigūnas pensininkas, dabar vyras tam turi nemažai laiko.

Kaip jis sutaria su žentu? „Nei anksčiau pykdavomės, nei dabar“, – tikino vyras, pabrėždamas, kad bendravimas vyksta visų pirma dėl vaiko gerovės.

Vyriškiui kelia šypseną A.Šedžiaus nuolat plėtojama sąmokslo teorija, esą Monika turi draugą užsienyje ir planuoja emigruoti į Airiją, kad tik išsivežtų kuo toliau sūnų. „Žinau, kad tikrai ne. Viskas yra planuojama čia, Lietuvoje“, – tvirtino pašnekovas.

Per pustrečios valandos, iki 11.30 val., liudytojas taip ir nebuvo pakviestas į salę. A.Kvietkaus apklausa prasidėjo tik artėjant teisme pietų pertraukai. „Ką žinojau, tą papasakojau“, – po pusvalandį užsitęsusio liudijimo sakė M.Šedžiuvienės tėvas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnas Kvietkus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Arūnas Kvietkus

Tuomet teisėja paskelbė bylos nagrinėjime pertrauką. Po posėdžio M.Šedžiuvienė skubėjo palikti teismo salę, žiniasklaidai nieko nepakomentavusi.

Tuo metu A.Šedžius, paklaustas, kaip sekėsi šios dienos posėdyje, neslėpė nuovargio ir nusivylimo: „Tai ne tokia byla, kurioje gali sektis...“

Atsakovas skeptiškai vertino savo uošvio liudijimą: esą vyriškis kalba tik tai, kas naudinga jo dukrai.

VIDEO: A.Šedžius: „Jis Monikos tėtis, jis kalba, kaip jai geriau!“

15min primena, kad pastarasis bandymas proceso šalims bent kažkiek pasistūmėti šioje byloje baigėsi grupės „Pupytės“ (OMG) narės M.Šedžiuvienės atodūsiu.

„Atrodo, mums nelemta išsiskirti“, tąsyk, vasario pabaigoje, žlugus posėdžiui šioje skyrybų byloje sakė ieškovės statusą turinti pramogų pasaulio atstovė. Teismą tuomet beliko atidėti visam mėnesiui.

Apie tai, kad 4 metus santuokoje gyvenę Andrius ir Monika Šedžiai šeimos ateities kartu nebekuria, 15min pranešė dar 2017 m. spalį.

VIDEO: M. Šedžiuvienė ir A.Šedžius santykius ir toliau aiškinasi teisme

Tačiau pirminę skyrybų dramą jie buvo išgyvenę ir anksčiau: 2015-ųjų vasarą daugelį nustebino žinia – 2013 metų vasarį susituokę Šedžiai skiriasi.

Sutuoktinių prašymo juodu išskirti Šiaulių apylinkės teismas buvo sulaukęs 2015-ųjų liepos 1-ąją. Šedžiai skirtis buvo apsisprendę bendru sutarimu.

Vis dėlto jau po savaitės Šedžiai skyrybų prašymą atsiėmė.

Visai netrukus, įveikę santykių krizę, Šedžiai sulaukė šeimos pagausėjimo – 2016 metų kovą jiems gimė sūnus.

Visgi netrukus santykiai galutinai pašlijo ir 2018 m. pradžioje prasidėjo oficialus skyrybų teismo procesas sostinėje.

Pora rimtai nesutaria dėl esminių klausimų, daugiausia susijusių su vaiko globa ir turto dalybomis. Laikas parodė, kad Šedžiams net su advokatų ir teisėjos pagalba nepavyksta geranoriškai derėtis, tad skyrybos teisme jau yra tapusios ilgomis ir neabejotinai brangiomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius