Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš santykių komedijos „O, ne! O, taip!“ situacijų jau juokėsi australai, prancūzai ir ispanai

Stulbinamos sėkmės Australijoje sulaukusi komedija „Little Death“ sužavėjo ne tik australų kino žiūrovus, bet ir pasaulinę kino rinką – intriguojanti santykių komedija buvo perdirba Ispanijoje ir Prancūzijoje, o jau nuo birželio 17 d. pasirodys ir lietuviška jos versija „O, ne! O, taip!“.
Ineta Stasiulytė, Eimutis Kvoščiauskas
Ineta Stasiulytė, Eimutis Kvoščiauskas / Asmeninio albumo nuotr.

Pagal originalų australo Josho Lawsono scenarijų parengtą filmą „O, ne! O, taip!“ Lietuvoje režisavo populiarios komedijos „Nepatyręs“ režisierius Julius Paulikas, o prodiusavo šio ir visų laikų populiariausios lietuviškos komedijos „Tarp mūsų, berniukų...“ prodiuseriai Paulius Virbickas ir Mantvidas Žalėnas.

„Sukurti lietuvišką šio filmo versiją nusprendėme dėl jo temos universalumo – santykiai poroje ar šeimoje vienodai aktualūs bet kurioje pasaulio šalyje. Kaip Tolstojus yra parašęs, visos laimingos šeimos yra laimingos vienodai, o kiekviena nelaiminga – nelaminga savaip. Kita vertus, problemos apie kurias kalbama šiame filme egzistuoja ir australų, ir lietuvių, ir bet kurių kitų pasaulio šalių šeimose. Kiekvienas, manau, filme atras save, visi turi problemų dėl meilės, sekso žmonos ar vyro keistų pomėgių.Tas atradimo džiaugsmas ir sukelia geras emocijas, juoką“ – pasakoja vienas filmo prodiuserių Mantvidas Žalėnas.

VIDEO: O, NE! O, TAIP! (2016 m.) lietuviška komedija. Cenzūruotas treileris

Lietuviškoje australų komedijos versijoje, kaip ir originale, pasakojamos penkios penkių porų istorijos. Kiekviena jų – mylinti ir besimylinti, susiduria su labai neįprastomis aplinkybėmis ir absurdiškais nesusipratimais. Pavyzdžiui, vienai jų gyvenimą apkartina merginos įprotis susijaudinti tik verkiant vaikinui, kitai – slaptas moters troškimas būti išprievartautai. Trečiosios poros vyras problemas sprendžia žmonai paslapčia vis duodamas migdomųjų, nes ji žavi mieganti moteris, ketvirtoji romantiškus santykius užmezga sekso telefonu, o penktoji, santuokos bėdas sprendusi pas porų psichologą, pakliūna į šlovės pinkles, kai vyras labiau už gerus santykius pradeda vertinti tariamą vaidybinį savo talentą.

Lietuviškame filme „O, ne! O, taip“ vaidina kone visi populiariausi Lietuvos aktoriai: Giedrius Savickas, Gintarė Latvėnaitė, Eimutis Kvoščiauskas, Ineta Stasiulytė, Arūnas Storpirštis, Rimantė Valiukaitė, Inga Valinskienė, Saulius Bagaliūnas, Gabrielė Malinauskaitė, Marius Čižauskas, Rokas Petrauskas ir Skaistė Anusevičiūtė.

Nuotaikinga lietuviška komedija „O, ne! O, taip!“ Lietuvos kino teatruose bus rodoma jau nuo birželio 17 d.

VIDEO: KIKI, el amor se hace (2016) Tráiler Oficial #2 Español
VIDEO: The Little Death Official Trailer 2 (2015) - Comedy Movie HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius