Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

J.Statkevičiaus podiumu žengusi Asmik Grigorian: „Juozas – ne menininkas, jis – menas“

Specialiai dėl Juozo Statkevičiaus madų šou į Lietuvą grįžusi geriausia pasaulyje operos solistė Asmik Grigorian trečiadienio vakarą žengė podiumu. Fatališką moterį įkūnijusi Asmik neslepia – būti pakviestai atlikti šią užduotį yra didžiulė garbė.

Dar prieš renginį paklausta, koks yra jausmas eiti podiumu, A.Grigorian teigė, jog dar nežino, mat pirmą kartą juo turėjo žengti tik per repeticiją.

„Kažkiek repetavom, bet su savo batais, su savo drabužiais“, – sakė operos solistė. Moteris pridūrė, jog dar gerai nežino, ar jaučia jaudulį dėl šio vakaro pasirodymo.

Tiesa, A.Grigorian tai nėra pirmas kartas, kai ji eina podiumu. „Aš pas Juozą jau vieną kartą ėjau, tai turbūt bus koks antras kartas, o gal jau ir trečias – nebeatsimenu“, – teigė ji ir užsiminė, kad to būta tikrai senokai, tad neaišku, kaip gali pasisekti.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asmik Grigorian
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asmik Grigorian

Su žinomu mados dizaineriu Juozu Statkevičiumi Asmik sieja jau 15 metų trunkanti draugystė. Jie, anot operos solistės, pirmą kartą susitiko per operą „Bohema“. „Be abejonės, aš jį žinojau, bet susipažinome tada“, – pridūrė ji.

Mada nesidomi

15min kalbinta Asmik negailėjo gražių žodžių J.Statkevičiui. „Juozas yra ne menininkas, Juozas yra menas. Visa tai, aišku, atsispindi jo kūryboje“, – sakė ji.

Nors pats mados dizaineris kadaise yra minėjęs, kad juos su Asmik sieja meilė madai, estetikai ir cigaretėms, moteris siūlo tai traktuoti kaip pokštą.

„Aš manau, kad mus sieja labai daug dar įvairių dalykų, nes Juozas yra artimiausių ir brangiausių mano draugų. Tai yra visko, o pajuokauti galima įvairiomis temomis“, – teigė ji.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asmik Grigorian
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Asmik Grigorian

Tiesa, matyt, jei ne Juozas, mados pasaulis Asmik taip dažnai nematytų. „Aš nepasakyčiau, kad mada man yra artima, man yra artimas Juozas, man yra artima tai, ką jis daro. Taip pat mada madai nelygu. Mada iš esmės man yra nė kiek neįdomus dalykas, o menas ir meno formos, kūrėjai man yra tikrai yra įdomu ir artima. Aš į Juozo darbus žiūriu ne kaip į madą, o kaip į atskirus meno kūrinius ir meno išraiškos formą“, – paaiškino moteris.

Vis dėlto ji pridūrė šventinį vakarą gyvenanti geriausiomis emocijomis. „Aš labai džiaugiuosi, jog esu čia, kad esu su Juozu, kad galiu dėvėti jo kūrybą, kad aš galiu būti šalia jo ir dalytis džiaugsmu“, – neslėpė operos solistė.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Orevurar“, tamsūs plaukai: Juozas Statkevičius ant savo podiumo – šviežiai iškeptas blondinas

O džiaugtis tikrai yra už ką, mat J.Statkevičius, anot Asmik, ją puošia beveik visada.

„Man labai pasisekė, nes aš kiekvieną kartą galiu ateiti pas Juozą ir sakyti: Juozai, aprenk. Ir aš žinau, kad aš būsiu karalienė bet kokiu atveju“, – juokėsi ji ir užsiminė visada sulaukianti daug komplimentų, kai pasirenką J.Statkevičiaus sukurtą įvaizdį.

J.Statkevičiaus kolekcijos pristatymo akimirkos – galerijoje:

Į renginį susirinkę svečiai – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius