Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jauniausiai „Lietuvos balsas. Vaikai“ dalyvei Nikolei prieš metus plojo ir užsienio mokytojai

Sekmadienį televizijos eteryje pasirodys paskutinė „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekto „trikovų“ etapo laida, po kurios paaiškės dar du dalyviai, kurie kartu su Donatu Montvydu keliaus į finalą. Jau aišku, jog vasario 24 dieną Vilniaus „Siemens“ arenoje įvyksiančiame finale dėl nugalėtojo titulo ir dešimties tūkstančių eurų piniginio prizo kartu su Monika Marija kausis Milėja ir Paulius, o su Mantu Jankavičiumi – Sofija ir Vakarė.
Nikolė Aleksejeva
Nikolė Aleksejeva / LNK stopkdaras

Tarp dvylikos Donato Montvydo komandos dalyvių, kurie pasirodys jau šį sekmadienį, – ir jauniausia projekte Nikolė Aleksejeva. „Aklosiose perklausose“, vos užlipusi ant scenos, Nikolė sulaukė tokios audringos žiūrovų reakcijos, kad jos mokytojas raudonąjį mygtuką paspaudė dalyvei net nepradėjus dainuoti, vien dėl audringos ir susižavėjimo kupinos publikos reakcijos.

Jauniausiai projekto dalyvei vos septyneri. Tačiau ji apie save atskleidė netikėtą žinią – Nikolė vienintelė turi tarptautinę sceninę patirtį, o jos dalyvavimas „The Voice“ formato projekte nėra pirmasis. Būdama vos šešerių, ji jau spėjo visus pakerėti „The Voice Kids Russia“ projekte.

LNK stopkdaras/Nikolė Aleksejeva
LNK stopkdaras/Nikolė Aleksejeva

„Pirmą kartą, kai dainavau „Rusijos balsas. Vaikai“ projekte, šiek tiek jaudinausi lipdama į sceną, bet vos tik man atsisuko, iškart nusiraminau. O dabar, dalyvaudama „Lietuvos balsas. Vaikai“ projekte, išvis nesijaudinau.

Aš jaučiausi žvaigžde ir tikėjau, kad man tikrai atsisuks“, – apie savo patirtį pasakoja į antrą klasę einanti Nikolė, kuri „The Voice Kids Russia“ projekte nukeliavo iki pat „trikovų“.

VIDEO: Николь Алексеева «Любочка» - Слепые прослушивания - Голос.Дети - Сезон 5

„Įėjus visoms trims mergaitėms į sceną, jausmas toks, jog Nikolė, būdama pati jauniausia ir pati žemiausia, taip pasistatė savo konkurentes, kad jos atrodytų lyg „back“ vokalistės, o ji žvaigždė. Ir viena priežasčių – kad ji jau yra pabandžiusi didžiąją sceną. Jos konkurentės „trikovoje“ vokaliai labai stiprios, tačiau joms teks labai pasistengti, kad pelnytų tokias žiūrovų simpatijas, kurias sugeba pelnyti Nikolė“, – sako Donatas Montvydas.

Pati Nikolė jokio sceninio jaudulio sako nejaučianti, o scena jai – kaip namai. Todėl mergaitė tikisi žiūrovų bei mokytojo simpatijas pelnyti ir šį kartą, ne tik nukeliauti į finalą, bet ir jį laimėti.

„Aš turiu daug pirmos vietos taurių ir medalių. Antros ir trečios vietos medalių beveik neturiu. Labai noriu laimėti šitą projektą“, – šypsosi pasitikėjimo savimi neslepianti Nikolė. Ar jai pavyks kartu su savo mokytoju keliauti į finalą „Siemens“ arenoje, paaiškės sekmadienį, 19:30 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius