Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jaunoji politikė Ieva Kačinskaitė trečiam vaikui davė dvigubą vardą: dukra bus Džiugė Aurora

Jaunoji politikė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė (26) su vyru Simonu Urbonu jau kiek daugiau nei savaitę džiaugiasi šeimos pagausėjimu. Birželio 12 dieną gimusiai dukrai tėvai nusprendė duoti neįprastą vardą – Džiugė Aurora.
Ieva Kačinskaitė-Urbonienė su vyru Simonu ir vaikais
Ieva Kačinskaitė-Urbonienė su vyru Simonu ir vaikais / Asmeninio albumo nuotr.

„Viso nėštumo metu vaikelį vadinome „džiaugsmeliu“. Vėliau viename filmuke išgirdome vardą „Džiugė“, ir kai jau sužinojome, kad gims mergaitė, būtent taip tarpusavyje ją ir praminėme. Galiausiai pamatę, kad tokį vardą Lietuvoje turi gal tik dvi mergaitės, pagalvojome, kad iš tikrųjų galėtumėme mažylę taip pavadinti: trumpas, gražus, labai lietuviškas vardas“, – 15min pasakojo Ieva Kačinskaitė-Urbonienė.

Tačiau kaip ir kone visus tėvus, taip ir Ievą bei Simoną, apniko abejonės – išgirdo dar vieną, jiems itin patinkantį vardą: „Išgirdę Auroros vardą sau pasakėme, kad jei gims per aušrą, taip ir pavadinsim. Būtent tada ji ir išvydo pasaulį! Tačiau visgi persigalvojome – šis vardas skamba labai didingai ir į tokį mažą kūdikėlį kreiptis Aurora būtų pakankamai sunku. Todėl nusprendėme nesišaipyti iš likimo, ištesėti savo pažadą ir davėme du vardus Džiugė Aurora.“

Be mažylės šeimoje dar auga dukra Anabelė ir sūnus Viesulas.

Asmeninio albumo nuotr./Ieva Kačinskaitė-Urbonienė su vyru Simu ir vaikais Anabele, Viesulu, Džiuge Aurora
Asmeninio albumo nuotr./Ieva Kačinskaitė-Urbonienė su vyru Simu ir vaikais Anabele, Viesulu, Džiuge Aurora

Pasak Ievos, šis nėštumas ir motinystė jai atrodo visai kitokia. Pirmą kartą tiek besilaukdama, tiek jau augindama dukrą ji visą laiką gali skirti tik poilsiui ir šeimai.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ieva Kačinskaitė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ieva Kačinskaitė

„Šįkart viskas kitaip. Greičiau atsistačiau, o ir pati motinystė kitokia. Besilaukdama Vėjo ir Anabelės dirbdavau kone iki paskutinės dienos. Tokiu atveju pagimdžius mintyse vis dar likdavau darbe, sulaukdavau skambučių, klausimų, todėl nepavykdavo visiškai atsiduoti ir mėgautis motinyste. Šįkart būdama nėščia visą save atidaviau šeimai, nedirbau, o ir dabar niekuo neužimtos smegenys, tik šeimos reikalais. Tai jausmas visai kitoks, pati motinystė, atrodo, tokia brandesnė“, – šypsojosi ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: 26-erių Ieva Kačinskaitė-Urbonienė laukiasi trečio vaiko: nėštumo mėnesius skaičiuoja Tailande

O ypač džiugu, kai kiti abu vaikai labai džiaugiasi mažąja sesute. „Kadangi mes pastaruosius metus leidome labai daug laiko kartu, daug kalbėdavome apie vaikelį, tad jie tam jau buvo pasiruošę. Kada tik turi progą – glosto, myluoja, nori paimti ant rankų. Be to, nėra jokio pavydo, vadinasi, nuoširdžiai myli naujagimę ir viską supranta“, – 15min pasakojo I.Kačinskaitė-Urbonavičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius