Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

JAV gyvenanti N.Šiaudikytė vėl džiaugiasi jausmais: „Susipažinome visai netyčia“

Jau ne vienerius metus Jungtinėse Amerikos Valstijoje gyvenimą kurianti Neringa Šiaudikytė šiandien gali pasigirti ten pagauta sėkmės paukšte. Negana to, dainininkę aplankė ir meilė – Neringa prisipažino, kad jos širdis vėl užimta.
Neringa Šiaudikytė
Neringa Šiaudikytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Apie puoselėjamus naujus santykius Neringa Šiaudikytė prasitarė viešėdama 15min studijoje, kur po trejų metų pertraukos pristatė naują kūrinį pavadinimu „ECHO“.

Nors kalbėdama apie savo antrą pusę atlikėja pernelyg nesiplėtė, atskleidė, kad jųdviejų pažintis buvo netikėta.

„Viskas gyvenime turbūt vyksta taip, kaip turi vykti. Mes visai netyčia susipažinome. Abu neturėjome būti toje vietoje, kur buvome. Susitikome, viskas klostėsi gana iš lėto. Ir taip išėjo, kad mes pradėjome būti kartu. Ir esame kartu“, – šyptelėjo N.Šiaudikytė.

Čia pat ji pasidalijo ir savo požiūriu į santykius – anot Neringos, svarbu rasti balansą tarp laiko, skiriamo antrai pusei, ir laiko pomėgiams.

„Man vyras nėra visas pasaulis. Man reikia ir draugų, ir veiklos, ir šeimos, ir artimųjų. Man nebūtų linksma tik būti ir vienas į kitą žiūrėti dieną naktį“, – kalbėjo dainininkė.

Pašnekovė taip pat papasakojo, kad užmegzti ryšius svetimame krašte nebuvo paprasta. Tačiau dabar gali pasidžiaugti susiradusi gerų draugų.

„Tas laikas buvo sudėtingas, nes reikėjo atrasti savo žmonės, tuos draugus, kontaktus. Dabar tikrai, jeigu noriu kažko, jau galiu kažkam paskambinti. Jeigu kažkas kažko nori, gali man paskambinti“, – sakė Neringa.

Žiūrėkite visą pokalbį su N.Šiaudikyte, kurio metu ji papasakojo ne tik apie santykius, bet ir apie pradėtą grožio verslą, sėkmę JAV, atskleidė, kaip išgyveno karantiną ir kodėl muzikinė pertrauka tęsėsi net trejus metus:

VIDEO: Po beveik trejų metų muzikinės tylos Neringa Šiaudikytė dalijasi nauju kūriniu

15min primena, kad anksčiau N.Šiaudikytė buvo susižadėjusi su žinomu sporto treneriu, tačiau prieš kelerius metus pora išsiskyrė.

„Aš meilę suprantu ne tik, kad mes va čia dabar mylime vienas kitą, esame vienas šalia kito, bet aš suprantu ją, kai tu jauti tą žmogų šalia, nors esi 1000 mylių atskirai“, – komentuodama skyrybų priežastis televizijos laidai „KK2“ yra sakiusi Neringa.

Pasiklausykite naujausios atlikėjos dainos:

VIDEO: Neringa Siaudikyte - Echo ( Official music video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius