Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juokas eteryje dėl ėjimo atbulomis apvertė Živilės Kropaitės gyvenimą: susižadėjo su Liudu Basiuliu

Kone visą Lietuvą savo juoku užkrėtusi LRT laidų vedėja Živilė Kropaitė (32) nuolatinės šypsenos sutramdyti negali ir asmeniniame gyvenime. Žurnalistė praėjusį savaitgalį susižadėjo su mylimuoju, teisininku Liudu Basiuliu (34).
Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis
Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis / Asmeninio albumo nuotr.

Antradienio vakarą į filmo „Laisvės kaina. Partizanai“ premjerą atvyko būrys žinomų žmonių. Tarp jų – ir Živilė Kropaitė, vedanti daugybę LRT laidų: televizijoje – „Svarbios detalės“, radijuje – „Kita tema“, „Lietuvos diena“, taip pat apžvelgianti spaudą „Labas rytas, Lietuva“.

Ją į pristatymą atlydėjo ne ką mažiau veiklos turintis Liudas Basiulis – teisininkas, „Vaikų linijos“ savanoris, kelionių maršrutų tinklaraščio „Dviračiu po Vilnių“ kūrėjas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis

Jau ne pirmą kartą viešumoje sutikta pora 15min patvirtino – nuo kovo 8-osios jiedu rimtai džiaugiasi vienas kito draugija, kuri, pasirodo, užsimezgė po to, kai Živilė pratrūko juoktis tiesioginiame eteryje.

„Mūsų pažintis prasidėjo labai smagiai ir gal net komiškai. Trumpai pasakius – visa ko kaltininkė yra „ėjimo atbulomis“ epopėja“, – pasakojo Živilė Kropaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: TV laidoje juoku pratrūkusi Živilė Kropaitė tapo feisbuko sensacija: žiūrėkite video – juoksitės kartu

Pasak Živilės, nuo pat pirmų dienų Liudas parodė besąlygišką norą tęsti jųdviejų pažintį, tad jai beliko tik mėgautis dėmesiu ir kaskart stebėtis jo sugalvotomis staigmenomis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis

„Pirmą savaitę nuėjom gal į keturis spektaklius. O vėliau... Tuo metu daug dirbau – kaip tik tada prasidėjo LRT ketvirtadienio vakaro pokalbių laidos „Svarbios detalės“ kūrimo procesas, turėjau daug pasiūlymų vesti renginius – todėl daug kur eit nesutikdavau, taip pat ir vakarienės. Tad buvo atvejų, kai vakare nusipirkęs vienkartinį grilių Liudas po langais kepdavo antieną, kad jos kvapas mane suviliotų, ir sutikčiau nors 15 minučių su juo pavalgyti. Aš negyvenu privačiame name, todėl spėkit, ar jo neišvaikydavo dūmais nepatenkinti kaimynai“, – juokėsi ji.

Ir Liudas vis tiek neatlyžo, ir originalumo visai nestokojo... „Po kurio laiko jis atsiuntė savo „popamokinių veiklų“ grafiką, ir paprašė įrašyti, ką noriu veikti – ten įėjo ir Velykos su šeima, ir savaitės kelionė kalnų upėmis Austrijoje, ir dviračių žygiai, ir maratonai. Aš niekur neįsirašiau, nes visiškai neturėjau laiko, bet jis vis tiek manęs neapleido – uoliai lankė tarptautines konferencijas, kurias vesdavau, klausė radijo laidų ir jam įdomiomis, ir neįdomiomis temomis“, – pasakojo laidos „Svarbios detalės“ vedėja Ž.Kropaitė.

Asmeninio albumo nuotr./Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis
Asmeninio albumo nuotr./Živilė Kropaitė ir Liudas Basiulis

Galiausiai ir pačiai Živilei teko pasiduoti – kaipgi gali atsilaikyti prieš tokį ryžtingą, nuolat šypseną keliantį dėmesį. O Liudas, net ir užkariavęs jos širdį, nenustojo stebinęs – po kiek daugiau nei pusmečio draugystės pasipiršo.

„Apie tuoktuves kalbėjome labai seniai, draugystės pradžioje buvom net susidarę google sheet dokumentą, eidami valgyt į restoranus ir žymėdamiesi, kas neva tiktų vestuvių meniu. Bet čia labiau juokelis buvo. Žodžiais mes daug visko buvom sutarę, o vienąkart jis tiesiog atbulas į namus parnešė keturis litrus skirtingų skonių pasukų jogurto su maistinėmis skaidulomis bei žiedą..., – juokėsi ji. – Tad sužadėtuvių tikėjausi, bet žiedo nelabai. Liudas nėra labai konvencinis, jam ne tiek svarbu ritualai, tai buvo galima tikėtis, kad eis „prieš srovę“.

Kol kas pora apie vestuves sako negalvojanti – panašu, su tokiu vyru kiekviena diena kaip didelė šventė... „Dar pasidžiaugsime sužadėtinių statusu“, – 15min sakė Živilė Kropaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Filmą „Laisvės kaina. Partizanai“ pirmieji įvertino kviestiniai svečiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius