Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius apie šlovę ir pinigus: „Ordiną gavau, bet vis tiek visi galvoja, kad aš kiaulė“

Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius kaip niekad atviras. Laidai „Kitu kampu“ jis kalbėjo: „Šlovė ir pinigai yra du skirtingi dalykai. Ordiną gavau, bet suprantat, visi man sako, kad aš nedėkingas kiaulė ir nepatenkintas. Visai ne ordinas svarbu.“
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / LNK nuotr.

Šį kartą dizaineris atskleidė, kaip jaučiasi, kai daugelis jį kritikuoja, ir kiek iš tiesų kainuoja jo suknelės.

Ne paslaptis, kad J.Statkevičius yra bene brangiausias šalies dizaineris, kuriantis elito atstovams. Paklausus, ar iš tiesų klientės pas Juozą ateina išsipuošusios, dizaineris vos tvardė juoką. „Yra tokia visuotinė nuostata. Tikrai visos pasipuošia. Bet būna visokių žmonių“, – kalbėjo J.Statkevičius.

Gvildenant pinigų temą, dizaineris prisipažino, kad dažnai žmonės paprasčiausiai nėra linkę įvertinti jo darbo. Kurti prašmatnias vienetines suknelės nėra pigus malonumas. Bet net ir turtuoliai kartais nori pataupyti. „Žinai, man juokinga, kai žmonės sako, kad vestuvinės suknelės pas Juozą jau ohoho, čia labai brangu. Aš kartais jas siuvu su guminėmis pirštinėmis, kad niekas neišsiteptų. Pas kitus viskas bet kaip – kaip iš nuomos punkto. Va toks ir skirtumas“, – dėstė jis.

D.Matvejevo nuotr./Juozas Statkevičius
D.Matvejevo nuotr./Juozas Statkevičius

J.Statkevičius sakė, kad jam nuolat tenka susidurti su pavyduoliais. Beveik prieš šešerius metus dizaineriui buvo skirtas garbės ordinas „Už nuopelnus Lietuvai“. Dėl kai kurių aštrių jo pasisakymų neretas viešas asmuo garsiai piktinosi, kad ordiną turinčiam menininkui taip kalbėti nevertėtų. Juozas šį kartą prisipažins, kaip iš tiesų jaučiasi.

Už kokią pinigų sumą galima pasisiūti suknelę pas garsųjį dizainerį? Ar J.Statkevičius dar žada emigruoti? Ko trūksta garsaus dizainerio gyvenime? Apie tai – antradienį LNK laidoje „Kitu kampu“.

Asmeninio albumo nuotr./Juozas Statkevičius
Asmeninio albumo nuotr./Juozas Statkevičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius