Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Juozas Statkevičius nustebino išvaizdos pokyčiais: „Plaukai auga, mados keičiasi“

Mados dizaineris Juozas Statkevičius pasidalijo kadru, kuriame įamžinta jo šviežut šviežutėlė šukuosena. Netikėtas įvaizdis gerokai nustebino ir jo sekėjus – tarsi iš gausybės rago pasipylė komplimentai, kurių, beje, pats dizaineris visai nesureikšmina.
Juozas Statkevičius
Juozas Statkevičius / Asmeninio albumo nuotr.

Panašu, kad Juozas Statkevičius sako „orevurar“ dar vienai šukuosenai – ketvirtadienio vakarą jis pasauliui pristatė šukuoseną, objektyviai vertinant, jį atjauninusia bent 15 metų.

15min susisiekus su pačiu mados dizaineriu, šis teigė, kad tam jokios specialios progos nebuvo, tiesiog buvusi atostogų pabaiga. „Tos šukuosenos vis kitokios, man tinka daug visokių dalykų, tad to nesureikšminu: plaukai auga, mados keičiasi“, – kukliai pakomentavo jis.

Tiesa, drauge J.Statkevičius nepraleido progos išreikšti gražių žodžių jį pagražinusiam plaukų meistrui Pauliui Markeliūnui ir pridūrė, kad rezultatu yra patenkintas. „Su Pauliumi padarėme visus mano šou, jis visada padaro tai, kas man patinka, nenuostabu, kad manimi rūpinasi“, - tikino mados dizaineris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius