Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurbarko dvaro parke įžiebta išskirtinė Kalėdų eglė: simbolizuoja pasaulio smėlio laikrodį

Penktadienį, gruodžio 4-ąją, 19 val., vienu metu Jurbarko rajono miestuose ir miesteliuose įsižiebė Kalėdų eglės, skelbdamos artėjančią didžiųjų metų švenčių pradžią. Prie šios akcijos prisidėjo ir Jurbarko kultūros centro bei jo skyrių, darbuotojai, įžiebę eglutes Jurbarke, Girdžiuose, Skirsnemunėje ir Žindaičiuose.
Jurbarko Kalėdų eglės įžiebimas
Jurbarko Kalėdų eglės įžiebimas / Jurbarko kultūros centro nuotr.

Jurbarko mieste pagrindiniai eglės įžiebimo renginiai persikėlė į virtualią erdvę, kurioje „Facebook“ socialinio tinklo vartotojai Jurbarko kultūros centro puslapyje galėjo stebėti žaismingą ir nuotykių kupiną Kalėdų senelio kelionę į Jurbarką bei tiesioginę eglės įžiebimo transliaciją.

Tuo tarpu prie miesto eglės Jurbarko Dvaro parke, kuri čia įžiebiama trečius metus iš eilės, dėl karantino negausiai susirinkę jurbarkiškiai turėjo galimybę išvysti Kalėdų senelį su žaisminga svita, išklausyti Jurbarko rajono savivaldybės mero Skirmanto Mockevičiaus, Lietuvos Respublikos Seimo nario Ričardo Juškos ir Kalėdų senelio sveikinimų ir išvysti užsižiebusią eglutę bei gražias parko puošmenas. Tuo pačiu metu prie Jurbarko kultūros centro ir rajono savivaldybės taip pat įsižiebė visas Kalėdinių eglučių gojelis.

Šiųmetė Jurbarko eglė – pasaulio smėlio laikrodžio simbolis. Smėlis po truputį byrėdamas 2021-aisiais vėl grąžins visus į įprastą gyvenimo tempą, kurį šiuo metu paralyžiavusi koronaviruso pandemija.

Jurbarko Kalėdų eglė – galerijoje:

Girdžiuose Kalėdų senelis, lydimas Nykštuko miestelio gatvėmis važinėjo ir vietos gyventojus sveikino jau nuo 15 val., o 19 val. jie drauge įžiebė eglutę. Tiek Kalėdų senelio kelionė, tiek eglės įžiebimas tiesiogiai transliuoti Girdžių seniūnijos „Facebook“ puslapyje.

Skirsnemunėje eglę įžiebė Kalėdų senelis, lydimas Meškos ir Sniegelio, o visus – ir vietoje susirinkusius, ir virtualius klausytojus puikiomis dainomis džiugino ir jaudino nuostabioji Fėja – Patricija Gadliauskienė. Seniūnijos gyventojus pasveikino ir Skirsnemunės seniūnas Aidas Mozūraitis. Įžiebimas tiesiogiai transliuotas Skirsnemunės seniūnijos „Facebook“ puslapyje.

Jurbarko kultūros centro nuotr./Jurbarko Kalėdų eglės įžiebimas
Jurbarko kultūros centro nuotr./Jurbarko Kalėdų eglės įžiebimas

Žindaičiuose eglės įžiebimo irgi laukė žaismingi personažai – Rudoji meška ir Panda bei Žindaičių skyriaus mėgėjų meno kolektyvo vadovė Andžela Jagminaitė, atlikusi nuostabias kalėdines dainas. Visus pasveikino Jurbarkų seniūnas Audronis Kačiušis. Eglės įžiebimas tiesiogiai transliuotas Žindaičių kaimo bendruomenės „Facebook“ puslapyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Spindintis laikotarpis Birštone: įžiebta Kalėdų eglė, kurorto gatvėmis praūžė oreivių ugnies paradas

TAIP PAT SKAITYKITE: Rietavo mieste – žavios eglės įžiebimas: šventėje suskambo ir populiariausios kalėdinės dainos

TAIP PAT SKAITYKITE: Joniškyje prasidėjo „skambančios Kalėdos“: įžiebta eglė ir žaismingi miesto papuošimai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius