Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Jurgita Jurkutė: „Ko gero, esu paskutinė Vytauto Šapranausko mokinė“

Praėjusį mėnesį po kelerių metų pertraukos Jurgita Jurkutė-Širvaitė vėl pasirodė televizijos eteryje, tapo muzikinio projekto „Du balsai – viena širdis“ vedėja. Aktorė tikina sulaukdavusi daugybės intriguojančių siūlymų tapti laidos vedėja ir anksčiau, tačiau vis atsisakydavo. O štai šis kartas jai pasirodė priimtinas – visų pirma dėl to, kad savotiškai primena televizijos meno ją išmokiusį aktorių a.a. Vytautą Šapranauską.
Laidos Vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas
Laidos Vedėjai Jurgita Jurkutė ir Vytautas Šapranauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Per ne vienerius televizijos projektų metus J. Jurkutė-Širvaitė sukaupė solidžią pramoginių šou vedėjos patirtį, susikūrė puikiausią reputaciją, tad nenuostabu, kad kiekvieną akimirką ji gali išsisukti iš keblių situacijų, suvaldyti netikėtumus ir nesklandumus paversti žaisme. O, prisimindama savo mokytoją, a.a. V.Šapranauską, aktorė tikina visa ko iš jo ir išmokusi.

„Visų pirma, mes filmuojame laidas didžiojoje LRT studijoje. Kaip televizijos laidų vedėja aš užaugau būtent ten. Kas mane augino? V.Šapranauskas. Lietuvoje niekas neruošia televizijos vedėjų, tad man tiesiog labai pasisekė, kad, ko gero, esu paskutinė jo mokinė. Man šis projektas svarbus dar ir dėl to, nes vėl esu toje scenoje, tuose užkulisiuose, kur jaučiu kažkokį jo palaikymą. Jaučiu visas tas pamokas. Man gera“, – apie darbą naujame muzikiniame projekte „Du balsai – viena širdis“ pasakoja aktorė.

J.Jurkutė-Širvaitė tikina sulaukdavusi daugybės intriguojančių siūlymų tapti laidos vedėja ir anksčiau, tačiau vis atsisakydavo. O štai šis kartas jai pasirodė priimtinas.

„Kai gaunu vienokius ar kitokius pasiūlymus, stengiuosi pajusti, ką sako mano kūnas. Jis retai kada mane apgauna. Paskutinis pasiūlymas tapti projekto „Du balsai – viena širdis“ viena vedėjų mano širdžiai buvo kaip medus“, – prisimena TV laidų vedėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius