-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Jurgos Anusauskienės nuotrauka iš Ispanijos apstulbino draugus: 46-erių moters figūra atima žadą

46-erių Jurgai Anusauskienei galima pavydėti neišsenkančio optimizmo, šypsenos veide ir uždegančio veiklumo. Pavydėti jai galima ne tik šių savybių. Fotomenininkė pasidalino nuotrauka iš Ispanijos, kurią išvydęs ne vienas aiktelėjo – kokia figūra!
Jurga Anusauskienė
Jurga Anusauskienė / Asmeninio albumo nuotr.

15min Jurga Anusauskienė teigė, kad tokias kūno formas turi dėl puikios savijautos – 3 vaikų mama mėgaujasi kiekviena diena ir yra be galo laiminga savo gyvenimu.

Pasidalijusi nuotrauka su maudymosi kostiumėliu, Jurga kaip mat sulaukė daugybės pagirų. „Meluočiau, jei sakyčiau, kad man nesmagu tai girdėti. Kiekviena moteris nori patikti sau ir kitiems. Atrodau taip, kaip jaučiuosi, o jaučiuosi taip, kaip atrodau“, – 15min šypsojosi Jurga.

Švytėti tiek vidumi, tiek išore, leidžia požiūris į gyvenimą. „Manau, kad svarbiausias veiksnys, darantis įtaką mūsų savijautai, išvaizdai – mokėjimas sutarti su savimi, skirti laiko savianalizei, nors tai nėra paprasta. Dažnas nuo to bėga, pasiteisindamas, jog nėra laiko. Kas kartą nustumdami save į eilės galą, pamirštame tai, kas yra svarbu.

Kadangi aš su savimi sutariu, nors būna diskusijų, todėl jaučiuosi gerai. Žinoma, turiu padėkoti ir gerai genetikai“, – šypsojosi ji.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Jurga Anusauskienė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./ Jurga Anusauskienė

Ir tam, kad turėtų tokias kūno linijas, jai niekada neteko savęs kankinti – laikytis kokių dietų ar neleisti valgyti to, ko širdis geidžia. Tačiau Jurga visada stengiasi atsižvelgti į maisto kokybę.

„Per visą savo gyvenimą nesilaikiau jokių dietų, manau, kad tai yra visiškai blogis. Man visada labai svarbu, ką „dedu į save”. Nesuprantu tų, kurie sako, kad jiems tinka bet kas – tai šiukšlių kibiro psichologija. Esu labai išranki. Aišku, jei noriu greito maisto, jo tikrai paragauju, bet tai nėra dažna. Žiūriu į kokybę, o ne į įvairiausias nuomones apie produktų derinimą ir panašiai. Pasikliauju organizmu ir savo instinktais.

Pakankamai daug laiko praleidau gamtoje – gyvūnai juk neturi dietos pamokėlių, bet nesikankina nuo viršsvorio. Jie tiesiog daro tą, ką jaučia, ir aš tokiais laukiniais principais vadovaujuosi. Jei noriu, tai ir valgau. Tiesa, nevalgau pusryčių, jei neturiu fizinio krūvio – pirmą kartą pavalgau 15h, o iki tol – porą puodelių kavos išgeriu“, – teigė Jurga.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young ir Jurga Anusauskienė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Evelina Anusauskaitė-Young ir Jurga Anusauskienė

Moteris prisipažino, kad prie puikios išvaizdos prisideda ir aktyvus sportas – jis tapo kaip religija. Beje, J.Anusauskienė lanko ne tik paprastas treniruotes, bet ir boksuojasi.

„Su sportu visada draugavau, bet neseniai atradau funkcinių treniruočių „Get Fit“ sporto akademiją, kurią jau kelis mėnesius lankau. Ten pradėjau mokytis kovų menų. Kartą radus skelbimą ir atėjus fotografuoti treniruotės, pajaučiau tokias geras emocijas, pamačiau tiek gražių, stilingų žmonių, kad iškart supratau, jog noriu čia likti. Jau turiu metams abonimentą ir kartu su savo 14-os metų sūnumi ten sportuojame. Kai atsistojame prie bokso kriaušės, iškrauname viską, kas per dieną susikaupia, ir laimingi išeiname iš salės. Neveltui visi „Victoria‘s Secret“ angelai taip pat lanko boksą, nes tai labai teisingas krūvis organizmui. Žinoma, be galo svarbu treneris. Mūsiškis tiesiog superinis! Taigi sportuoju 4 dienas per savaitę“, – pasakojo Jurga.

Jurga neslepia, kad ši jos nuotrauka redaguota specialiomis programomis. Tačiau moteris teigia, kad būdama profesionali fotografė, ji sau niekada neleistų viešinti tokios, kuri nebūtų tinkamai sutvarkyta.

„Aš galiu drąsiai patvirtinti, kad nuotrauka yra redaguota, nes niekada nieko neviešinu nesutvarkiusi. Esu profesionali fotografė, būtų juokinga, jei įdėčiau netvarkingą kadrą. Natūralios būna tik daržovės. Kai žmonės sako, kad nereikia fotošopo, tai dažniausiai būna tie, kurie nemoka juo naudotis – ši programa sudėtinga, kursai kainuoja brangiai. Be abejo, redagavimas turi būti protingas ir atitikti tikrovę, kad nebūtų taip, jog žmonės tavęs neatpažins“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Jurga Anusauskienė

O jei atsirastų tokių, kurie teigtų, kad J.Anusauskienė tobulas kūno linijas turi dėl plastinių operacijų – fotografė pripažįsta, kad yra turėjusi tik vieną, bet tai buvo akių vokų pakėlimo operaciją.

„Šią operaciją dariausi dėl sveikatos. Kai dalyvavau šokių projekte, pamečiau 11 kg. Mano senbernaro akys buvo užsivėrusios taip, kad negalėjau nei vairuoti, nei fotografuoti, visą laiką ašarojo akys. Draugė Kristina Kaikarienė pamačius mano kančias pasiūlė apsilankyti pas jos vyrą ir pasidaryti operaciją. Po to aš tiesiog dainavau iš laimės, nes visiškai pasikeitė regos laukas. Tai sakau nieko neslėpdama todėl, kad noriu padrąsinti ir kitus. Daugiau jokių plastinių operacijų neturėjau. Niekada nesakau niekada, neturiu nuostatos jų nesidaryti. Bet kol kas man viskas patinka taip, kaip yra“, – 15min šypsodamasi kalbėjo Jurga Anusauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius