-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justiną Jankevičių papirko 10-metės charizma – apipylė komplimentais ir paspaudė „Auksinį mygtuką“

Žiūrovų laukia ketvirtoji projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ laida. Jos metu pasirodys talentingi Lietuvos vaikai ir paaugliai. Čia juos vienija bendras tikslas – sužavėti teisėjus taip, kad jie paspaustų „Auksinį mygtuką“ ir dalyvis galėtų keliauti iš karto į superfinalą. O ten – laimėti 10 tūkst. eurų.
Justinas Jankevičius ir Goda Pučkutė
Justinas Jankevičius ir Goda Pučkutė / TV3 nuotr.

Viena ryškiausių ir nepamirštamų laidos dalyvių – Goda Pučkutė, teigiama pranešime spaudai. Vilniuje gyvenanti dešimtmetė save vadina drąsia ir draugiška mergaite. Įdomu tai, kad Goda į „Lietuvos talentus. Supervaikus“ atėjo tam, kad gautų išsvajotąjį šuniuką. O Goda moka siekti savo tikslų – jai nebaisūs jokie iššūkiai.

„Kai dainuodavau chore, bijodavau net ant trečio laiptelio užlipti. Tiesiog verkdavau užlipus...“ , – pasakoja mergaitė.

TV3 nuotr./Goda Pučkutė
TV3 nuotr./Goda Pučkutė

Norėdama įveikti savo baimę, ji pradėjo lankyti... akrobatikos būrelį. Iš pradžių jai labai padėjo treneris, visaip drąsino, sakė, kad viskas bus gerai. Užsiėmimai prasidėjo neaukštai, Goda priprato. Tada – šiek tiek aukščiau ir taip kilo į viršų. Taip ji įveikė savo baimę. Dabar mergaitė tikisi, kad po pasirodymo gaus dovanų keturkojį draugą.

„Jau turiu 4 jūrų kiaulytes ir vieną vėžlį, bet man to neužtenka“, – pasakoja jaunoji dainininkė.

„Lietuvos talentai. Supervaikai“ scenoje Goda atliko dainą iš miuziklo ir parodė, kad ji tiesiog sutverta scenai. Visi teisėjai stebėjosi mergaitės artistiškumu, gebėjimu perteikti emocijas ir puikiu vokalu. Mergaitė labai džiaugėsi, kad jos dainavimas ir aktoriniai sugebėjimai buvo taip puikiai įvertinti.

TV3 nuotr./Justinas Jankevičius, Neringa Čereškevičienė, Marijonas Mikutavičius
TV3 nuotr./Justinas Jankevičius, Neringa Čereškevičienė, Marijonas Mikutavičius

„Turime kylančią miuziklo žvaigždę Lietuvoje – Godą“, – sakė teisėja Neringa Čereškevičienė.

„Jūs puikiai įkūnijote siaubingą žmogų. Jūsų charizma... Turiu jums blogų naujienų. Jūs nekeliausite į pusfinalį – keliausite tiesiai į superfinalą“, – pasirodymą komentavo Justinas Jankevičius ir paspaudė „Auksinį mygtuką“.

Nepamirštamas Godos pasirodymas ir kiti talentai sekmadienį, 19.30 val. per TV3.

15min ieško vaikų, kurie pasižymi išskirtiniais gabumais. Jeigu jūsų vaikas piešia, skaičiuoja, moka kelias kalbas, rašo, kuria, užsiima išskirtine veikla, turi įdomių pomėgių, kurie stebina tiek jus, tiek aplinkinius, kviečiame pasidalinti jo talentais ir pasiekimais bei papasakoti savo NUOSTABAUS VAIKO istoriją. Taip pat galite siūlyti giminaičių, kaimynų vaiką, tačiau nurodykite kontaktą, kuriuo galėtume susisiekti su šeima. Rašykite mums užpildydami šią formą. Projekto idėją palaiko - „Anvol“
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius