Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Justinas Jankevičius po 4 metų palieka „Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjo kėdę

Projekto „Kitokie pasikalbėjimai“ kūrėjas ir sumanytojas Mantas Bertulis paskelbė, kad su humoristu Justinu Jankevičiumi po 4 metų bendradarbiavimo suka skirtingais keliais – jiedu nuo šiol kartu neberengs itin populiarios internetinės laidos.
Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius
Mantas Bertulis ir Justinas Jankevičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

15min M.Bertulis teigė, kad jųdviejų su Justinu skyrybos nereiškia projekto pabaigos. Kas pakeis J.Jankevičių, M.Bertulis kol kas atskleisti nepanoro.

„Greitai bus galima pamatyti, kas pakeis Justiną, tačiau stengsimės prie vieno vedėjo kol kas neprisirišti. Leisime sau paeksperimentuoti“, – sakė M.Bertulis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Mantas Bertulis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Mantas Bertulis

Žinią, kad J.Jankevičius nuo šiol laidos nebeves, M.Bertulis paskelbė ir socialiniame tinkle.

„Kiekviena pasaka turi savo pabaigą. Deja, ir šita – ne išimtis.

Penktadienį Kražiuose įvyko paskutiniai Kitokie pasikalbėjimai su Justinu. Kartu praleidome daugiau nei ketverius metus. Gavosi visai rimtas bei įdomus romanas.

Kai pirmą kartą susipažinau su JJ, turėjau viso labo 20 metų. Tokiam pieniui, kaip aš, gauti tiek gyvenimiškų bei šou verslo pamokų iš šito vilko buvo neįkainojamas dalykas. Tai mane užgrūdino. Ir už tai būsiu dėkingas visą likusį gyvenimą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Mantas Bertulis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Justinas Jankevičius ir Mantas Bertulis

Viena žaviausių jo savybių yra pagarba kartu dirbantiems žmonėms. Nesvarbu kas bevyktų, JJ visada po renginio pribėgs prie filmavimo komandos ir padėkos kiekvienam atskirai. Tik tada eis fotkintis su gerbėjais. Padėkos ir padavėjoms ar barmenams, kurie dirbo renginio metu. Nes, kaip yra pasakęs Šaras, „Žalgirio“ sėkmės paslaptis yra organizacija – nuo valytojos iki prezidento. Tai ir čia panašiai. Kitokie pasikalbėjimai yra viena didelė komanda, kuri susideda iš daugelio žmonių, stovinčių už kadro. Nuo garsistų iki transliacijos režisierių. Nuo apšvietėjų iki rėmėjų. Ir Justinas jų niekada nepamiršta.

Kartu suorganizavome 64 renginius. Turėjome ir labai puikių vakarų, ir tragiškai blogų. Mus ir kritikavo, ir ant rankų nešiojo. Mes ir ginčydavomės, ir sudauždavom bokalais. Žodžiu, patyrėm visko. Kaip ir visos poros.

Jo dėka Kitokie pasikalbėjimai išaugo iki neregėto lygio. Iki populiariausios Lietuvos interneto laidos, kurią vidutiniškai pažiūri 181,5 tūkst. kartų, o į laidos filmavimus renkasi šimtai žmonių.

Tačiau šiandien mes sukame skirtingais keliais“, – feisbuke rašė M.Bertulis.

VIDEO: J.Jankevičius ir M.Bertulis – apie „Kitokių pasikalbėjimų“ užkulisius, 4 metų gimtadienį ir geriausius interviu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius