Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Kaikarienė parduotuvėje patyrė provokaciją: vyriškis pasakojo apie Rusijos gėrybes

Renginių organizatorė Kristina Kaikarienė teigia, kad apsipirkinėdama parduotuvėje susidūrė su provokatoriumi. Pasak moters, priėjęs vyriškis ją ir parduotuvės darbuotoją bandė kurstyti konfliktui – pasakojo, kad Lietuvoje esą parduodamas šlamštas, o Maskvoje pilna gėrybių. Kristiną nustebino tai, kad vyras kalbėjo švaria lietuvių kalba.
Kristina Kaikarienė
Kristina Kaikarienė / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Apsipirkinėdama maisto prekių parduotuvėje renginių organizatorė Kristina Kaikarienė susidūrė su netikėta provokacija. Prie jos priartėjęs vyras su moterimi pradėjo kalbėti apie neva neaiškios kilmės lietuviškas maisto prekes ir lyginti su „gerais produktais“, kuriais jie mėgaujasi Maskvoje.

Žmonės.lt susisiekus su Kristina, ji užsiminė, kad labiausiai ją nustebino tai, kad nepažįstamieji kalbėjo ne rusiškai, o švaria lietuvių kalba.

„Buvau ištikta stabo, kai tokius pasisakymus išgirdau švaria lietuvių kalba. Nors turiu labai daug puikių draugų rusų ir tai visiškai nėra susiję su jų tauta, tokie žodžiai iš lietuviškai kalbančių žmonių mane nustebino“, – portalui Žmonės.lt sakė K.Kaikarienė.

Nemalonia patirtimi ji pasidalijo feisbuke ir įspėjo savo sekėjus kauniečius.

„Dėmesio, būkite atsargūs! Dalinuosi tikra savo pačios patirtimi ir noriu perspėti kitus“, – tokiais žodžiais savo įrašą pradėjo Kristina Kaikarienė. Ji nurodė, kad patyrė provokaciją „Maximos“ parduotuvėje, apsipirkinėdama mėsos skyriuje, Kaune, Jonavos g.

„Sveria man pardavėja mėsą, prieina solidaus amžiaus vyriškis su azijietiškų bruožų moterimi. Švaria lietuvių kalba vyriškis prabyla:

Čia Lietuvoj visi produktai yra šūdini, nėra nei gero majonezo, nei kitų Rusijoje gaminamų gėrybių. Čia viskas mirkoma mirkaluose ir lietuviai net nežino, kad mėsą ir žuvį reikia rūkyti su alksniu. Mes gyvename Maskvoje ir ten mėgaujamės gerais produktais, o čia visiškas šūdas, ne maistas.

Tiek mane, tiek parduotuvės darbuotoją ryškiai bandė išprovokuoti konfliktui. Tikriausiai būčiau mažiau nustebusi, jei pora kalbėtų ne lietuviškai. Susivaldžiau, į diskusiją neįsivėliau, pardavėja taip pat.

Būkite atidūs, nes provokuoti gali bet kurioje situacijoje, bet kurioje vietoje, bet kuria kalba“, – įspėjo Kristina Kaikarienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius