Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

K.Meschino gimimo dieną įprasmino fotosesijoje: kaip laikui bėgant pasikeitė sekamiausia Lietuvoje?

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kovo 20-ąją švenčia 26-ąjį gimtadienį. Mergina jau nuo pat ryto socialiniuose tinkluose sulaukė daugybės sveikinimų, gražių žodžių neseniai kūdikio susilaukusiai Karolinai negailėjo ir žinomi Lietuvos žmonės bei artimi draugai.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Žygimanto Gedvilos, Gyčio Vidžiūno, Martyno Stankaičio nuotr.

Jau nuo pat ankstaus ryto Lietuvoje žinomos nuomonės formuotojos Karolinos Meschino socialiniuose tinkluose pasipylė sekėjų ir artimų draugų sveikinimai. Gražaus gimtadienio jai linkėjo mama Asta Meschino, Inga Žuolytė, Indrė Kavaliauskaitė, Jogaila Morkūnas, Monika Liu, Saugirdas Vaitulionis, Oksana Pikul, Aistė Kabašinskaitė ir kiti.

Neseniai mergaitės susilaukusi Karolina Meschino, atrodo, jaučiasi išties laiminga, mylima ir mylinti. Gimtadienio rytą nuomonės formuotoja ir pati pasidalijo nuotraukomis ir vaizdo įrašu iš specialiai gimtadienio proga surengtos fotosesijos. Šalia jų Karolina rašė norėjusi 26-tojo gimtadienio proga pasidovanoti išskirtinę dovaną.

15min Karolinos Meschino gimtadienio proga taip pat surinko nuotraukų galeriją, kurioje – įvairiausios jos gyvenimo akimirkos.

Kovo 20-ąją gimtadienį švenčia ir Karolinos Meschino širdies draugas Dominykas Ježeris-OG. Sausio 7 dieną jiedu susilaukė dukters, mergaitę pora pavadino Isabelle.

Apie nėštumą Karolina pranešė dar liepos mėnesį savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad jį bandė kurį laiką slėpti, tačiau yla greitai išlindo iš maišo, o ir pasidalinti dideliu džiaugsmu norėjosi su kitais.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą“, – rašė K.Meschino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius