-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

K.Meschino – pirmąkart po gimdymo ant raudonojo kilimo: atvyko palaikyti sužadėtinio OG Version

Šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vykstančiuose M.A.M.A 2020bapdovanojimuose raudonuoju kilimu pirmą kartą po gimdymo žengė socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir jos sužadėtinis, dukros tėvas, reperis Dominykas Ježeris-OG Version.

M.A.M.A apdovanojimai, kaip jau įprasta, ir 2021-aisiais pritraukė būrį žvaigždžių. Tiesa, šiemet siaučiant pandemijai vakaro svečiai turėjo būti ypač atsargūs – prieš renginį visi privalėjo pasidaryti koronaviruso testą ir įsitikinti, kad tikrai neserga, kad kiekvienam būtų garantuotas saugumas.

Tarp svečių pasirodė ir bene sekamiausias Lietuvos šou pasauliio žmogus – socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino. Neseniai vaiko susilaukusi Karolina atrodė puikiai, o staigiai po gimdymo pasikeitusią figūrą puikiai parodė ir pasirinktas jos elegantiškas drabužis, kurį kūrė Airida Skrickienė.

M.A.M.A. apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo transliacija:

K.Meschino M.A.M.A apdovanojimuose pasirodė kartu su sužadėtiniu, dukros tėvu, reperiu D.Ježeriu-OG Version, kuris šiemet buvo nominuotas net keturiose kategorijose – „Metų proveržio“, „Metų hiphop atlikėjo“, „Metų atlikėjo“ ir „Metų koncertinės grupės“.

„Aš jaudinuosi labiau už jį. Jis man šiandien to net neleidžia kartoti, kad jo neišbalansuočiau. Iš tikrųjų manau, kad jam, kaip jaunam atlikėjui, kuris tikrai kiekvieną dieną atsiduoda muzikai, įrašinėja naujas dainas, keturios nominacijos yra didžiulis pripažinimas.

Apdovanojimus anksčiau visą laikau žiūrėdavau per televizorių, o dabar man didžiulė garbė jį lydėti ir laikau nykščius, kad bent vieną apdovanojimą šiandien nusiskintų, nes manau, kad tikrai tikrai vertas.

Pats geriausias jausmas čia būti. Dalyvauju apdovanojimuose ir kaip jo mergina, ir kaip vaiko mama, ir kaip geriausia draugė. Pati net kaip jo mama jaučiuosi – palaikau jį visaip, kaip tik įmanoma. Man tai didžiulė garbė“, – kalbėjo Karolina.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./OG Version ir Karolina Meschino
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./OG Version ir Karolina Meschino

K.Meschino tikino ir pati esanti didelė OG Version muzikos gerbėja. „Dažnai aš būnu pirma kritikė, pirma išgirstu dainas. Kadangi dažnai dainas jis įrašinėja namie, neretai ir per miegus, ir ne per miegus girdžiu. Net galiu teigti, kad moku beveik visus jo dainų žodžius“, – šyptelėjo Karolina.

A.Skrickienė ne ką mažiau įspūdingą įvaizdį sukūrė ir Dominykui. „Pati savo rankomis ant jo kostiumo užklijavo šešis tūkstančius „Swarovski“ kristalų, tad labai jai dėkoju už kantrybę, už tai, kad išpildė mūsų įsivaizdavimą. Įvyko bendradarbiavimas tarp Šiaulių ir Vilniaus, todėl labai džiaugiuosi“, – sakė K.Meschino.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./OG Version ir Karolina Meschino
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./OG Version ir Karolina Meschino

Karolina taip pat juokėsi, kad po ilgo vėl atvykusi į renginį net pamiršo, kaip bendrauti.

„Manau, tas yra natūralu. Vis tiek per karantiną bendraujame tik su šeima, tarpusavyje su Dominyku ir kartais darbo reikalais. Bet būti tarp tiek daug gražių žmonių yra žiauriai gera akims ir sielai. Labai smagu, kad organizatoriai rado būdą, jog įvyktų šie apdovanojimai“, – džiaugėsi mergina.

Nors daugelis skundėsi dėl pastarųjų metų, tik ne Karolina. „Tai buvo geriausi metai mano gyvenime, labiausiai permainingi. Kai kurie žmonės per visą gyvenimą tiek pokyčių neturi, kiek turėjome mes, tai labai džiaugiuosi. Jaučiuosi motyvuota kaip niekad. Nuo tada, kai tapome tėvais, viskas nušvito kitomis spalvomis“, – 15min sakė K.Meschino.

Ryškiausios raudono kilimo akimirkos – vaizdo įraše:

M.A.M.A 2020 apdovanojimų ceremonijos raudono kilimo svečiai:

Apdovanojimų užkulisiai – galerijoje:

15min primena, kad Karolinos ir Dominyko dukra Isabelle pasaulį išvydo š.m. sausio mėnesį.

„2021-01-07. Isabelle Meschino Ježerys. 3720 g 58 cm“, – socialiniame tinkle detales atskleidė K.Meschino.

Nėštumo metu socialinių tinklų žvaigždė atvirai kalbėjo apie motinystės rūpesčius, suprantamas baimes ir nerimą, o, praėjus vos kelioms valandoms po gimdymo, pasidalijo ir pirmąja mergaitės nuotrauka ir jos vardu.

Apie nėštumą Karolina pranešė dar liepos mėnesį savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad jį bandė kurį laiką slėpti, tačiau yla greitai išlindo iš maišo, o ir pasidalinti dideliu džiaugsmu norėjosi su kitais.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo. Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie, kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę, supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą“, – rašė K.Meschino.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į M.A.M.A apdovanojimus R.Daškevičius atvyko su mergina: vienas kitam dovanojo aistringus bučinius

TAIP PAT SKAITYKITE: Raudonuoju kilimu žengusios „69 danguje“ – apie neįprastą jausmą ir į Tenerifę išvykusią I.Martinkėnaitę

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A viešnias puošęs J.Statkevičius pats strategavo: „Žinojau, kad kiti rengsis juodai, tad apsirengiau baltai“

TAIP PAT SKAITYKITE: Nugriaudėjo jubiliejiniai ir pandeminiai M.A.M.A 2020 apdovanojimai: juose – užtikrintas „The Roop“ triumfas

TAIP PAT SKAITYKITE: M.A.M.A apdovanojimą atsiėmęs Vidas Bareikis eterio laiką skyrė ir LGBT

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius