Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 12 11 /2018 12 12

Kalėdinė dvasia – Natalijos Bunkės namuose: neįprastą eglę puošė ir sūnus, ir mylimasis Edgaras

Kalėdų eglė sužibo ir Natalijos Bunkės namuose. Įprastai šventėms gruodžio pradžioje pasipuošianti grupių „Pop Ladies“ ir YVA lyderė šiemet namus dekoruoti ėmė kiek vėliau. Kaip pati sako, vis kokie netikėti darbai užgriūdavo. Tačiau juk prieššventinis chaosas irgi turi žavesio – po įtemptos dienos taip smagu grįžti į girliandomis tviskančius namus...
Natalija Bunkė
Natalija Bunkė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Įprastai šventine nuotaika pradedu gyventi gana anksti. Domiuosi ir puošybos tradicijomis – atkreipiu dėmesį į tendencijas, ieškau naujų sprendimų. Ilgus metus namuose eglę puošdavom baltos spalvos žaisliukais, o šiemet norėjosi pokyčių, todėl įtraukiau ir nemažai raudonų akcentų“, – 15min kalbėjo N.Bunkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: 15 kilogramų priaugusi Natalija Bunkė: „Dabar toks etapas. Turbūt... per gerai gyvenu!“

Dar vienas įdomus akcentas – vietoje įprastų pavienių žaisliukų kabinti juos kekėmis. Atrodo įdomiai, originaliai – N.Bunkė stengėsi panaudoti ir savo sugalvotas floristines idėjas.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė

„Dalis žaisliukų buvo seni, tačiau turėjome ir naujų. Svarbiausia – pasitelkti fantaziją, o tą ir stengiausi daryti – ir žaisliukus kabinome, ir šakas sniegu purškėme, ko tik nedarėme“, – pasakojo ji.

Įvairias dekoravimo idėjas N.Bunkė panaudoja ne tik puošdama savo namus, ji dekoruoja Kalėdų egles ir bičiuliams, padeda pasipuošti draugėms.

„Domiuosi namų puošyba, dirbu kaip dekoratorė, man įdomūs įvairūs floristiniai sprendimai, todėl net ir dabar įprastą eglę iškeičiau į kėnį, sudėjau kėnio šakas ant karkaso. Sprendimas – visai neblogas, namuose neturime daug vietos, o norėjosi aukštos eglutės“, – kalbėjo garsi atlikėja.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalija Bunkė

Dar keli svarbūs akcentai, be kurių Kalėdos N.Bunkės namuose tampa neįsivaizduojamos – advento vainikas ir mažesnė eglutė, kurią neretai ji papuošia neįprastai, kartais naudoja net sausainius, įvairias žvakes.

„Man labai svarbu, kad pagrindinis kambarys namuose alsuotų kalėdine nuotaika. Todėl stengiuosi išgražinti visus kampus“, – šypsosi N.Bunkė.

Prie namų puošimo kaskart prisideda visa šeima, pašnekovė tikina, kad eglės puošimo neįsivaizduoja be sūnaus Kristupo indėlio, vaikams tai – ypatinga tradicija.

Ne išimtis ir šie metai – prie šventinės dvasios namuose kūrimo prisidėjo ne tik N.Bunkės sūnus, bet ir mylimasis Edgaras. Šeimos vyrai esą net pajuokavo, kad be jų Natalija net nebandytų eglės puošti viena pati.

Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru
Natalija Bunkė su mylimuoju Edgaru

„Iš tiesų, kalėdinėmis nuotaikomis ėmėme gyventi dar nuo lapkričio pabaigos – nuo tada Edgaro kiekvieną vakarą prašau, kad pažiūrėtume po kokį kalėdinį filmą. Man labai smagi ta jauki akimirka – ramiai atsisėsti, užsiplikyti daug arbatos, pasiimti į lovą dubenį mandarinų...“ – sakė ji.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalijos Bunkės eglutė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Natalijos Bunkės eglutė

Dar vienas svarbus kalėdinis akcentas – laiškas Kalėdų Seniui. Jį jau spėjo parašyti ir Kristupas, o ir Natalija pakuždėjo, kokių dovanų lauktų po egle. „Nieko ypatingo, bet jau žinau, kad lauksiu naujo telefono“, – prasitarė ji.

Kūčias N.Bunkė šiemet sako sutiksianti su Edgaro šeima, o vėliau Kalėdas su draugais minės Kaune. Su savo artimaisiais prie bendro Kūčių stalo susės sausio 6-ąją, tuomet, kai Kūčias tradiciškai mini sentikiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius