Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karališkų vestuvių svečiai „eBay“ aukcione parduoda šventėje gautas dovanas: kaina kyla tūkstančiais

Kai princas Harry ir Meghan Markle savo vestuvių svečiams įteikė dovanų krepšelius, jie taip norėjo nuoširdžiai atsidėkoti. Tačiau kai kurie iš to sumanė pasipelnyti – šventėje gautos dovanos jau parduodamos internete, o kaina – kiek glumina.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / „Scanpix“ nuotr.

Visas naujienas apie karališkąsias Harry ir Meghan vestuves rasite ČIA

Princas Harry ir Meghan Markle į vestuves, vykusias Vindzoro rūmuose, pakvietė 600 žmonių. Iškart po to buvo surengtas priešpiečių priėmimas tuose pačiuose Vindzoro rūmuose. Šį priėmimą anūkui ir jo nuotakai dovanojo karalienė Elizabeth II. Čia jau buvo pakviesta 1200 svečių.

Pastariesiems buvo įteikti atminimo dovanų maišeliai. Juose buvo į auksinį popierių įvyniota šokoladinė moneta su poros vardų inicialais, vandens buteliukas, sausainiai, magnetukas su vestuvių data, ženkliukas, apyrankė, parkavimo lipdukas, atvirukas, žemėlapis ir dienos programa, įėjimo kortelė, taip pat ir kuponas, kurį panaudoti galima vietinėje parduotuvėje.

„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princo Harry vestuvių dovanų krepšeliai
„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princo Harry vestuvių dovanų krepšeliai

Kai vieni džiaugėsi parodytu jaunųjų dėmesiu, kiti sumanė iš to užsidirbti. Internetiniame puslapyje „eBay“ kažkuris svečias patalpino skelbimą, kuriame šiuo metu vyksta aukcionas – galima siūlyti savo kainą tam, kad įsigytum princo Harry ir Meghan Markle dovanų krepšelį.

O kaina jau iškilo išties įspūdingai. Skelbimas buvo patalpintas sekmadienį, praėjus vos dienai po vestuvių. Per porą parų dovanos kaina siekė 2 tūkst. eurų. O trečiadienio popietę – jau 11 tūkst. eur.

eBay nuotr./Meghan Markle ir princo Harry vestuvių dovanų krepšelis
eBay nuotr./Meghan Markle ir princo Harry vestuvių dovanų krepšelis

Tačiau tai – dar tikrai ne pabaiga. Savo kainas pirkėjai gali siūlyti dar ateinančias penkias dienas, tad neabejotinai ji dar tikrai kils.

Beje, toje pačioje svetainėje yra ir daugiau panašių skelbimų, kurių kainos dar ne tokios aukštos, siekia apie tūkstantį eurų, tačiau taip pat vis keičiasi, kyla.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius