-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Karinos Krysko ir Jeronimo Miliaus vestuvės – birželio viduryje Anykščiuose

Jau šį mėnesį atlikėjai Karina Krysko (40) ir Jeronimas Milius (36) vienas kitą galės vadinti vyru ir žmona. O vestuvėms jiedu pasirinko Anykščius.
Karina Krysko ir Jeronimas Milius
Karina Krysko ir Jeronimas Milius / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

K.Krysko ir J.Miliaus vestuvės Anykščių rajone numatytos birželio 17-ją, ketvirtadienį, popiet. Toks laikas skelbiamas Anykščių rajono savivaldybės puslapyje viešai prieiname santuokų grafike.

Tiesa, čia pat pažymima, kad atlikėjų pora tuoksis ne Anykščių koplyčioje, o kitoje vietoje. Kurioje – neatskleidžiama.

„Jie prašė, kad ši informacija nebūtų niekur skelbiama", – portalui anyksta.lt sakė Anykščių rajono savivaldybės Teisės, personalo ir civilinės metrikacijos skyriaus vyriausioji specialistė Rasa Matiukienė.

Tikėtina, kad tokį vestuvių variantą Karina ir Jeronimas pasirinko norėdami išvengti pernelyg didelio dėmesio. Mat apie santykius žiniasklaidai jie nėra linkę daug pasakoti. Neseniai jubiliejaus proga 15min kalbinta K.Krysko apie savo sužadėtinį atvirauti taip pat nepanoro.

15min primena, kad apie sužadėtuves su J.Miliumi K.Krysko savo socialiniuose tinkluose paskelbė 2020-ųjų rugsėjį.

Kaip įprasta, savo asmeninį gyvenimą itin sauganti ir nieko apie santykius nekomentuojanti pora ir tąkart susilaikė nuo ilgų tekstų.

Nuotrauką telydėjo data – Karina ir Jeronimas susižadėjo šių metų liepos 16-ąją.

Vis dėlto šį kartą vaizdai iškalbingesni už žodžius – pasidalijusi nuotrauka iš atostogų, ji įsiamžino ir su ranką puošiančiu sužadėtuvių žiedu.

Kalbos, kad žinoma pora yra kartu, sklido jau ilgą laiką. Vis dėlto tik 2020-ųjų vasarą jiedu nusprendė nebesislėpti. Tuomet Karina Krysko pasidalijo bendra jųdviejų nuotrauka iš vasaros atostogų Kroatijoje, kur ir susižadėjo.

Faktą, kad yra nebe vieniša, Karina patvirtino dar sausį ant apdovanojimų M.A.M.A. 2019 raudonojo kilimo, nuo kurio transliaciją tiesiogiai rodė 15min.

TAIP PAT SKAITYKITE: Permainas išgyvenusiai K.Krysko – 40: „Gyvenime nieko nekeisčiau. Jei nebūtų blogo, nebūtų ir gero“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius