Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karolina Meschino su mylimuoju – kiekviename žingsnyje: atvyko palaikyti ir į Raudondvarį

Jei myli – palaikymas itin svarbus. Turbūt tą puikiai supranta ir socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, kuri yra dažna viešnia savo širdies draugo ir būsimos jųdviejų dukters tėčio Dominyko Ježerio-OG Version koncertuose. Ne išimtis – ir Raudondvaryje vykęs festivalis.
Karolina Meschino
Karolina Meschino / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

OG Version pasirodė šeštadienį griaudinčiame muzikos festivalyje „M.A.M.A. vasara“. Dar prieš jam lipant į sceną palaikyti mylimojo atvyko K.Meschino.

Kol OG Version kaupėsi išėjimui į sceną, Karolina laiką drauge su juo leido užkulisiuose esančiame atlikėjui paskirtame kambarėlyje.

Žinoma, vėliau kartu su juo ėjo ir link scenos – stebėjo siautulingą mylimojo pasirodymą ir mintimis karštai jį palaikė.

Stebėti mylimojo koncerto atvykusi K.Meschino – galerijoje:

Šiemet į „M.A.M.A. vasara“ festivalio sceną lipo ne tik OG Version, bet ir atlikėjas Kristis, neseniai internetą sudrebinęs Sauliaus Prūsaičio parodija, matematinio roko grupė „jautì“, vienas puikiausių Lietuvos muzikinių projektų „Kabloonak“, alternatyvios muzikos grupė „Sinstation“, ekstravagantišku įvaizdžiu garsėjantis reperis Mad Money, TV šokių projekto „Šok su žvaigžde“ nugalėtoja dainininkė Paula ir siautulingieji „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“.

Programoje – Vidas Bareikis, vilniečių indie-pop muzikos grupė „Sisters On Wire“, skandalingieji Kauno reperiai „Flying Saucer Gang“, „Metų proveržio“ statulėlę „M.A.M.A. apdovanojimuose“ šiemet gavusi dainininkė Evgenya Redko, „Eurovizijos“ dainų konkurse Lietuvą atstovavęs Jurijus, hiphopo duetas „8 Kambarys“, populiariausia šalies dainininkė Justė Arlauskaitė-Jazzu, vienas garsiausių šalies atlikėjų Justinas Jarutis ir šių metų festivalį uždarysiantys Jonas Nainys-Jovani su Jessica Shy.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius