Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina su 70-uoju jubiliejumi sveikino anytą Janiną Zvonkuvienę: „Ji – pavyzdys kiekvienam“

Sekmadienį, rugpjūčio 26-ąją, Katažina ir Deivydas Zvonkai skubėjo į ypatingą šventę. Klaipėdos rajone, Radailiuose, savo dviejų sūnų, marčių ir anūkų apsuptyje Janina Zvonkuvienė atšventė 70-ąjį gimtadienį.
Janinos Zvonkuvienės jubiliejaus akimirka
Janinos Zvonkuvienės jubiliejaus akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Žinoma Klaipėdos žurnalistė Janina Zvonkuvienė gimusi rugpjūčio 15-ąją, per Žolinę, tačiau darbuose paskendusi šeimos narių vasara neleido susitikti anksčiau. Vis dėlto, kaip sako Katažina Zvonkuvienė, visai nesvarbu, kokią dieną pasveikinti mylimą žmogų. Svarbiausia, kad visi būtų kartu.

Sekmadienį patys artimiausi susitiko Klaipėdoje, Radailių dvare. Janinos Zvonkuvienės prašymu, jubiliejus buvo paminėtas taip, kaip jai arčiausia širdies – be suvaidintos pompastikos, tostų ar dainų. Norėjosi tiesiog pabūti kartu su savo išsiilgtais ir mylimais žmonėmis.

„Atšventėme jaukiai, ramiai, be jokių skambių žodžių. Viskas buvo labai tikra. Svarbiausia, kad pagaliau buvome visi kartu“, – 15min pasakojo Katažina.

Asmeninio albumo nuotr. /Janinos Zvonkuvienės jubiliejaus akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Janinos Zvonkuvienės jubiliejaus akimirka

Žurnalistė Janina Zvonkuvienė – tikros energijos, užsidegimo gyvenimui ir pozityvumo pavyzdys. Tad ir patikėti, kad šiemet jai sukako 70-imt metų artimiesiems buvo sunku.

„Ir pačiai Janinai sunku tuo patikėti (juokiasi). Ji yra puikios formos, kiekvieną rytą sportuoja, jaudinasi, jei priauga vieną kitą kilogramą. Ji yra energijos pavyzdys. Kiekvienam palinkėčiau sulaukus tokio amžiaus taip mėgautis gyvenimu, viską pozityviai vertinti, rūpintis savimi“, – sako atlikėja.

Janinos Zvonkuvienės energija artimieji dar kartą įsitikinti galėjo ir šventės dieną – močiutė vaikė mažuosius po dvaro apylinkes, o begaudydama bandančius pasprukti tolėliau dar ir spėjo įamžinti.

Močiutė iš rankų nepaleido fotoaparato – tokias akimirkas reikia vertinti. Šį suvokimą ji perdavusi ir visai šeimai.

Asmeninio albumo nuotr. /Janinos Zvonkuvienės jubiliejaus akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Janinos Zvonkuvienės jubiliejaus akimirka

Ir nors pokštų apie nuolat kariaujančias marčias ir anytas netrūksta, Katažina Zvonkuvienė džiaugiasi – jos puikios draugės: „Kiekvienam palinkėčiau tokios anytos“.

Gražių žodžių K.Zvonkuvienei socialiniame tinkle „Facebook“ negailėjo ir Janina: „Myliu martelę Katažiną. Jai darbelių – kas nežino! Vienas verkia, kitas – prašo... Bet jau taria!.. Taria „atiū“.

Užauginusi du sūnūs – Deivydą ir Romualdą Zvonkus, dabar negali atsidžiaugti globodama savo keturis anūkus. O kad mama ir močiutė tikrai tekina, įrodė ir sūnų dovana. Jie mamai padovanojo kelionę į pasirinktą šalį.

Daugiau akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius