Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune – atlikėjos Vashos ir krepšininko R.Rutkausko vestuvės: pasirinko ypatingus liudininkus

Dar tuomet, kai atlikėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (23) ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas (26) slapta 2016-aisiais Vilniuje įregistravo civilinę santuoką, abu sakė – didžioji vestuvių šventė jų laukia ateityje. Galiausiai TA diena atėjo – pora vienas kitam amžiną meilę nusprendė prisiekti ir prieš Dievą, šeštadienio popietę jie dar kartą ištarė „taip“ Kauno katedroje.
Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Civilinė santuoka mums nieko nereiškia, tai tik pavardė ir dokumentas, daugiau jokių emocijų, nieko ypatingo. O bažnytinė tiek man, tiek Ronaldui svarbi, galvojame, kad jei prieš Dievą prisiekiame, tai visam gyvenimui, kad šio žodžio nesulaužysime. Tai lyg tam tikras mūsų santuokos sutvirtinimas“, – 15min sakė Vasha.

Kauno katedrą jaunavedžiai pasirinko daug nesvarstę – iš pradžių galvojo susituokti Kauno Šv.Jurgio kankinio bažnyčioje – ten, kur praėjusių metų liepą krikštijo pirmagimę Adriją, tačiau maldos namai šiuo metu remontuojami, todėl nusprendė pasirinkti kitus artimiausius.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė ir Artūras Butkevičius
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielė Rutkauskienė ir Artūras Butkevičius
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ronaldas Rutkauskas su dukrele Adrija
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Ronaldas Rutkauskas su dukrele Adrija

Pasveikinti jų šeštadienį čia susirinko būrys poros artimųjų, draugų, bičiulių, kurių dauguma turi kvietimus ir į šventinę puotą – „Renginių oazėje“ vyksiančioje šventėje laukiama maždaug 100 svečių.

„Visi sako „oho“, tačiau mes turime daug mums brangių žmonių, norėjome, kad visi jie kartu pasidžiaugtų mūsų laime“, – 15min kalbėjo Vasha.

Vestuvėse dalyvavo ir jaunavedžių dukra Adrija, kurios pora susilaukė 2016-ųjų spalį. Jai buvo patikėtos ypatingos pareigos – drauge su Vashos seserimi ir dviem pusseserėmis ji barstė žiedlapius.

Visos mergaitės šventės dieną pasipuošė baltomis Egidijaus Rainio kurtomis suknelės, dizaineriui savo šventinį drabužį patikėjo ir pati nuotaka.

„Su Egidijumi mus suvedė likimas. Kai ieškojau suknelės, kreipiausi ir į vieną, ir į kitą dizainerį, vieną dieną dalyvavau filmavime, kur buvo ir Egidijus. Ėmėme kalbėtis, pasakiau, ko norėčiau, aptarėm detales, man patiko ir daugiau nieko kito nebeieškojau“, – sakė atlikėja.

Tačiau specialiai jai kurtos suknelės iki pat paskutinės dienos jaunikis nebuvo matęs – Vasha sako griežtai laikėsi prietaro, kad Ronaldas iki vestuvių negali išvysti suknelės, todėl ją kruopščiai slėpė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės

Ir nors elegancija dvelkianti suknelė balta, ilga, su šleifu, ji, pasak Vashos kiek kitokia, neįprasta pačiam E.Rainiui. „Jis, kaip ir kiekvienas dizaineris, turi savo stilistiką, tačiau pagal jo braižą suknelė peržengė visas kūrėjo ribas“, – juokėsi ji.

Vakarinėje šventės dalyje Vasha ketina puošnų drabužį pakeisti kuklesniu, ji persirengs kita suknele.

Ne ką mažiau įspūdingai atrodė ir Ronaldas, prie altoriaus jis žengė vilkėdamas juodą smokingą, kurį specialiai šiai proga siuvosi Prancūzijoje.

Įdomu tai, kad pirmą kartą civilinę santuoką įregistravusi pora tuomet neapsikeitė net vestuvių žiedais. Jais santuoką įprasmino tik dabar – ant rankų pora vienas kitam užmovė juvelyro Rolando Stelmoko kurtus balto ir geltono aukso žiedus.

Nuotakai puokštę kūrė Mantas Petruškevičius.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės

„Tąkart tuokdamiesi apskritai nieko nesureikšminome. Ronaldas su megztiniu ir džinsais atėjo, aš irgi nesipuošiau. Tik makiažą pasidariau, nors dabar galvoju, kad nebuvo verta, bet turbūt hormonai padarė savo, maniau, reikia ir viskas“, – šypsosi ji.

Rutkauskų antrųjų vestuvių fotogalerija:

Nors pasiruošimas, neslepia, kiek vargino – viską pati organizavusi Vasha patikino, kad norint surengti smagią šventę, riekia gerokai paplušėti.

„Gerai, kad turime tėvus renginių organizatorius. Būtų gaila pinigus išmesti svetimiems. Tėvai labai daug padėjo“, – sakė ji.

Abiejų tėvai čia ėjo ir santuokos liudytojų pareigas – jais tapo Vashos mama, dainininkė Viktorija Mauručaitė bei Ronaldo tėvas Egidijus.

„Arčiausiai širdies mums yra mūsų tėvai. Ir jie bus šalia mūsų visą gyvenimą“, – sakė Gabrielė.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės mama dainininkė Viktorija Mauručaitė su dukra
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Gabrielės mama dainininkė Viktorija Mauručaitė su dukra

Vashos ir Ronaldo šeimoje daug dalykų dėliojosi antraip: pirma nėštumas, tada vedybos, o vėliau piršlybos ir ruošimasis dar vienoms vestuvėms. O prieš tai – dar ir mergvakaris.

Tačiau to pora sako nesureikšminanti. „Viskas mūsų šeimoje – atvirkščiai, tačiau viskas savu laiku. Viskas vyksta natūraliai, nieko nedarome per prievartą, niekas mums neišeina netyčia, viską planuojame. Šią vasarą vestuvėms pasirinkome irgi ne šiaip sau – neturėjome didelių planų, o ir uždelsti nenorėjome, paskui metams bėgant nebe tos emocijos, nematėme prasmės laukti“, – sakė Vasha.

O iškart po vestuvių jų laukia ne ką mažiau smagus laikas – pora jau kitą dieną išskrenda medaus mėnesio, dviese ilsėsis Tailande. „Pasiruošimas vestuvėms buvo labai intensyvus, todėl net kai Lietuvoje karščiai – neturėjome kada pasimėgauti vasara. Laukiame kelionės kaip tikrų tikriausių atostogų“, – kalbėjo atlikėja.

Gabrielės mergvakario akimirkos iš Italijos:

TAIP PAT SKAITYKITE: Atlikėjos Vashos ir krepšininko Ronaldo Rutkausko dukros krikštynų šventė – lyg iš pasakos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius