Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keiksmažodį tiesioginiame eteryje leptelėjęs Žilvinas Žvagulis: „Man tai buvo tragedija“

Žilvinas Žvagulis šeštadienį įsitikino, kaip vienas ne laiku ir ne vietoje pasakytas žodis gali greitai išplisti internete ir sukelti tikrą diskusijų audrą. Žinomas atlikėjas sako labai apgailestaujantis, kad tiesioginio eterio metu jam išsprūdo keiksmažodis ir paaiškino, kas iš tiesų įvyko tą vakarą.
Žilvinas Žvagulis
Žilvinas Žvagulis / Stop kadras

15min jau anksčiau rašė, kad TV3 tiesioginio eterio laidoje „Gero vakaro šou #IšNamų“ Žilvinui Žvaguliui buvo patikėta atlikti dainą, tačiau jos metu, emocijos pagautas dainininkas netikėtai šūktelėjo „Duokit garso b***“. Netrukus šis vaizdo įrašas išplito internete ir sulaukė daugybės žmonių komentarų.

Nors su pačiu atlikėju šeštadienį susisiekti nepavyko, nes iki vėlyvo vakaro filmavosi laidoje, ryte jis pats perskambino ir papasakojo, kodėl televizijos žiūrovai išgirdo netyčia jo ištartą necenzūrinį žodį.

„Tai buvo netikėtumas. Žinot, atvažiavau į tiesioginio eterio repeticiją, viską suderinome, garsas buvo toks, koks ir turėjo būti. Bet pradėjus dainuoti, muzika grojo labai tyliai, todėl man pasidarė nepatogu. Aš nežinojau, kad esu ne su vienu įjungtu mikrofonu, todėl viskas išėjo į eterį. Dėl to labai apgailestauju, ne mano amžiaus žmogui tokius bajerius daryti. Viskas vyko netyčia“, – teisinosi Žilvinas, paklaustas, galbūt tai buvo iš anksto suplanuotas pokštas.

Ir išties, pasklidusiame vaizdo įraše buvo matyti, kad žinomas vyras vos tik uždainavęs pirmuosius žodžius, neįprastai juda šalia pastatyto pianino. Atsisukęs į dešinę pusę jis rankų mostais bandė kažką pasakyti netoliese esančiam žmogui, tačiau kūno kalba, panašu, susikalbėti nepavyko.

„Jūs matėte, aš rodžiau rankomis garsistui – pakelk garsą. Bet, kai jaunas žmogus nesuprato, panaudojau tą senų, tarybinių laikų žodį. Garsas iš karto pakilo, vadinasi, šis keiksmažodis veikia. Įvyko kaip įvyko, bet aišku, seneliui nepadoru taip daryti“, – pusiau juokais kalbėjo Žilvinas Žvagulis.

Stop kadras/Žilvinas Žvagulis
Stop kadras/Žilvinas Žvagulis

Kad ir kaip apmaudu, dėl įvykusio nesusipratimo dainininkas sako nieko nekaltinantis. Tik, jei būtų bent nujautęs, jog reikės atsiprašinėti dėl tokio netikėto poelgio, kartu su savimi į tiesioginį eterį būtų pasiėmęs savo garsistus.

„Be jų nevažiuoju į darbą, nes tik nuo šių žmonių priklauso koncerto kokybė. Jei garsas blogas, publika sako: „Nesąmones tas Žvagulis dainuoja“, o iš tikrųjų garsistas tvarko tavo nuotaiką ir visą atmosferą. Jei nėra gero garso, nejaučiu užsivedimo, tada sakau tą žodį, kurį vakar pasakiau: „b***, „duok garso“, – prisipažino Ž.Žvagulis.

Vakar, laidos tiesioginio eterio metu, anot atlikėjo, dirbo jaunas, turbūt daug patirties dar neturintis žmogus. Žilvinas prisiminė, kad po tokio akibrokšto jis bandė teisintis, bet atlikėjas viską puikiai suprato ir nepyko ant daug patirties dar neturinčio vaikino.

„Tiesiog supratau, kad ateityje tiesioginiame eteryje be savo garsisto nepasirodysiu. Vienas atlikėjas nori daugiau balso, kitas garso. Tai yra smulkmenos, kurios niekam neįdomios, nes svarbiausia yra kokybė. Jei man nebuvo to, išsprūdo toks žodis“, – kalbėjo Žilvinas.

Kalbėdamas apie šį incidentą žinomas vyras užsiminė, kad laidos filmavimo sąlygas apsunkino ir karantinas. Anot jo, dabar gana sunkus laikas, todėl nebuvo net minties kartu į studiją atvykti su savo garsistu.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Žilvinas Žvagulis
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Žilvinas Žvagulis

„Visi stengėsi laikytis atstumo, saugojomės, tokiomis aplinkybėmis pasitiki bet kuo. O su kiekvienu garsistu reikia susipažinti taip, kaip su gitara ar pianinu, jis tampa tavo darbo šeimos narys. Aš tikrai neturiu niekam pretenzijų, tiesiog su vienu prabangiu žodžiu išpopuliarėjau vienai parai“, – toliau dėstė Ž.Žvagulis.

Paklaustas, kaip į išsprūdusį keiksmažodį reagavo prodiuseriai ir laidos vedėjai, Žilvinas prisiminė, kad vos prasidėjus pirmajai reklamai, Justinas Jankevičius bandė jį kaip įmanydamas raminti.

„Aš žiauriai nuoširdžiai pergyvenau, net išbėgau į tualetą, galvojau, kas vyksta, man tai buvo tragedija. Toks žodis gali išsprūsti tarp savo žmonių, bet tiesioginiame eteryje taip niekada nedarau. Man tai sukėlė didelį stresą, bet visi mane ramino, sakė nesijaudinti. Nenorėjau pridaryti niekam problemų“, – prisiminė atlikėjas.

Kol kas jis sakė nežinantis, ar už leptelėtą keiksmažodį gaus baudą, bet net ir tokiu atveju žada viską sumokėti, nes jaučia savo kaltę.

Bet kol kas, kaip sakoma, kas buvo, pražuvo, tiesioginiame eteryje Žilvinui Žvaguliui pasirodyti visada patiko kur kas labiau, o ir ateityje tokios savo pozicijos jis sako nepakeisiąs: „Tuo metu esi visada prijungtas prie mikrofonų, nuolat jauti įtampą. Bet tiesioginiame eteryje man dainuoti yra maloniau, jaučiuosi gyvas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius