Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiekviename žingsnyje vyrą Rolandą palaikanti Ieva Mackevičienė: „Aš didžiuojuosi Radistais“

Šeštadienio naktis Radistams Rolandui Mackevičiui ir Jonui Nainiui buvo be galo svarbi – duetas atšventė bendro jųdviejų darbo 10-metį. Elektroninės muzikos fiestoje „Radistai Live Arena Show“ šėlo pilnutėlė „Siemens“ arena, tačiau visgi šį vakarą jiems svarbiausias buvo mylimųjų palaikymas.
Ieva ir Rolandas Mackevičiai
Ieva ir Rolandas Mackevičiai / Asmeninio albumo nuotr.

Likus paskutinėms minutėms iki pasirodymo scenoje, Rolandas Mackevičius ir Jonas Nainys pasidalijo itin žaviomis nuotraukomis. Atlikėjai užkulisiuose įsiamžino su savo žmonomis – juk jų palaikymas, kaip ir kiekviename žingsnyje, jiems svarbiausias ir skatinantis drąsiai judėti tolyn.

Geriausias pasaulyje palaikymas!

A post shared by Rolandas Mackevičius (@rolandas) on

Visgi gali atrodyti, kad būti Radisto žmona gal ir nėra labai paprastas dalykas – kone kiekvieną savaitgalį koncertai, per šventes – taip pat, darbas dar ir naktimis... Tačiau Ieva Mackevičienė tikina, kad prie vyro darbotvarkės jau seniai pripratusi.

„Tokį darbą aš priimu natūraliai. Kaip kitų moterų vyrai dirba medicinos srityje, kažkas reklamos agentūrose, kažkas statybininkais, kažkas pardavėjais, o maniškis sukasi pramogų pasaulyje. Jo tiesiog toks darbas“, – 15min sakė Ieva.

Šiuo metu antrojo vaikelio besilaukianti moteris prisipažino, kad visgi buvo pasitaikę akimirkų, kai toks darbų ritmas buvo pradėjęs nebepatikti.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Radisto“ Rolando Mackevičiaus žmona Ieva laukiasi antro vaiko

„Per septynerius kartu praleistus metus, žinoma, buvo visokių akimirkų. Buvo laikas, kai kartu sukomės naktiniame gyvenime, dabar yra taip, kad naktimis jis dirba, o mes su šeima laukiam švintant jo namuose. Tokį jo darbą priimu natūraliai, ir žinau, kad jeigu būtų galima tokius šokius dieną daryti, jis rinktųsi dieną, o ne naktį“, – juokėsi ji.

Rūtos Matilionytės nuotr./Rolandas ir Ieva Mackevičiai su sūnumi Motiejumi
Rūtos Matilionytės nuotr./Rolandas ir Ieva Mackevičiai su sūnumi Motiejumi

Nors į kiekvieną koncertą Ieva neina, tačiau sako, kad mielai pagal vyrų grojamą muziką pasitaikius progai šoka: „Aš tiesiog mėgstu muziką. Kokia ji man patinka, priklauso nuo nuotaikos ir tam tikro gyvenimo etapo.“

Visgi matydama Rolandą, kuris šokdina tūkstantines minias gerbėjų, Ieva sako be galo juo džiaugiasi.

„Aš juo didžiuojuosi maksimaliai, kiek galima didžiuotis mylimu žmogumi. Buvo laikas, kai į jų vakarėlius susirinkdavo 500 žmonių ir labai dėl to džiaugdavomės, bėgant metams jie užsiaugino savo auditoriją ir dabar ji yra tokia, kad jų fanai telpa į areną“, – kalbėjo ji.

Renginio nuotr./„Radistų“ 10-mečio šou
Renginio nuotr./„Radistų“ 10-mečio šou

Tad kur slypi jų fenomenas? „Manau, kad nuoseklus darbas, tai yra svarbiausia. Nuoširdumas ir buvimas savimi. Jie neapsimetinėja, nekuria apie save nebūtų istorijų, jų klausytojai ir gerbėjai tą jaučia ir vertina. Jonas ir Rolandas vienas kitą visada visur palaiko, tas yra svarbiausia šiais laikais. Aš jais abiem didžiuojuosi“, – 15min sakė Ieva Mackevičienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius