Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

„Kitokių pasikalbėjimų“ vedėjas M.Katleris atkirto kritikams: „Nelyginkite manęs su J.Jankevičiumi“

Visai neseniai paaiškėjo, kad ilgametį laidos „Kitokie pasikalbėjimai“ vedėją Justiną Jankevičių keičia Mantas Katleris. Komikas prisipažįsta dėl to sulaukęs daugybės nemalonių ir neteisingų komentarų – vieni jį kaltina išstūmus Justiną iš jo kėdės, kiti – tiesiog piktai jį kritikuoja. Neiškentęs jis nusprendė viešai pasisakyti ir pats.
Mantas Katleris ir Jazzu
Mantas Katleris ir Jazzu / Kitokių pasikalbėjimų nuotr.

„Žmonės galvoja, kad aš išstūmiau Justiną. Nors iš tikrųjų aš įšokau į šitą traukinį, kai jau Justinas ir laidos prodiuseriai buvo nusprendę išsiskirti. Aš nepadariau nieko blogo iš savo pusės“, – 15min tikino Mantas Katleris.

Trečiadienį Mantas, kaip naujasis vedėjas, pravedė pirmąją „Kitokių pasikalbėjimų“ laidą. Jo viešnia buvo Justė Arlauskaitė-Jazzu. Tačiau dar iki tol jis sako spėjęs sulaukti žeidžiančių ir neteisingą informaciją skleidžiančių komentarų, todėl savo nuomonę jis išsakė feisbuke.

„Jau seniai į jus nesikreipiau ilgu, išsamiu postu, bet šiandien būtent tai ir noriu padaryti. Ir apie ką gi kitą, jei ne apie „Kitokius pasikalbėjimus“...

Iš pradžių visos jūsų spekuliacijos, kodėl Justinas išeina iš „KP“ atrodė juokinga ir fun, bet matau, kad dabar visas šitas reikalas nuvažiuoja nuo bėgių. Atsiranda daug nesąmoningų nuomonių ir gaunu nemažai negatyvių žinučių iš žmonių, kurie turi labai mažai informacijos, bet pasidaro labai stiprias išvadas. Kai kurie net neskiria „Gero vakaro šou“ nuo „Kitokių pasikalbėjimų“. Taip kad pažersiu jums porą faktų.

Faktas nr. 1: Justinas Jankevičius, bent jau artimiausioje ateityje, tikrai nepasirodys kaip „KP“ vedėjas. Ir tai niekaip nėra susiję su manimi ar Jazzu... Prašau nebeklausinėkit manęs šito daugiau.

Faktas nr. 2: Niekas NEIŠMETĖ Justino iš šio projekto. Net Trumpas negalėtų pajudinti Justino iš šios kėdės, jei jis pats to nebūtų norėjęs. Jankis ir laidos prodiuseriai išsiskyrė abipusiu susitarimu. Kokios to priežastys, aš tikrai nekomentuosiu, nes tai nėra mano reikalas. Bet išklausiau abi puses ir ABI pusės tikrai turi svarių argumentų. Dėl to jūsų rašymas man ir po kiekvienu postu „Youtube“ ar FB „grąžinkit JJ“ yra nereikalingas. Jei jūs TIKRAI norit, kad Justinas grįžtų, tai rašykit geriau jam pačiam: „grįžk JJ“. Aš iš žmogaus tikrai neatėmiau duonos kąsnio. Patikėkit manim, atėjau į šį projektą ne jo numarinti, o įžiebti ugnį.

Taigi nereiktų lyginti, kas geriau: ar aš, ar JJ, nes šiuo atveju reiktų lyginti ar aš, ar išvis jokių pasikalbėjimų. Aišku, dabar daug kas norit komentaruose rašyti „tai jau geriau išvis jokių, nei su tavim“. Tai tada NEŽIŪRĖK! Ir galutinis rezultatas tau asmeniškai bus LYGIAI toks pats.

Bet yra daug žmonių, pavyzdžiui, mano fanai, kurie jau daug metų laukė manęs kažkokiame reguliariame projekte ir dabar yra labai patenkinti. Tokio šanso laukiau ir aš. Ir kaip jau minėjau per pirmą laidą, aš manau, kad jo nusipelniau.

Ir for the record, manau, kad mes su Jazzu padarėm pretty good job kaip pirmai laidai (nuoširdus blagadariu Juste Arlauskaite!). Jeigu žmonėms nepatiks mano stilius, jei jausiuosi, kad kažko nepavežu, aš pats savo noru pasitrauksiu ir duosiu šansą dar kitam žmogui. Nesilaikysiu įsikabinęs nagais ir dantimis. Prižadu.

„Niekas nepakeis Justino“... Taip, jis yra super geras vedėjas, bet baikit apie jį šnekėt kaip apie mirusį. Jį kiekvieną savaitę galite matyti per TV3. Darantį tai, ką jis daro geriausiai. Aš žinau, kad jis turi ir kitų didelių planų savo fanams. Ir niekur jisai nedingsta...

Aš šitą postą rašau tikrai ne tam, kad gaučiau dabar kažkokių jūsų simpatijų, o tam, kad duočiau jums kuo daugiau informacijos, jog išvadas galėtumėte pasidaryti sau patys, o ne iš kažkokių „Youtube“ komentarų. Ačiū už dėmesį, PEACE!“ – feisbuke rašė Mantas Katleris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius