-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Koncertą sugroję „Colours of Bubbles“ pranešė dvi netikėtas naujienas ir išvyko į bernvakarį

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Lietuvos metų roko grupės „Colours of Bubbles“ koncerte, šėlo pilna „Vasaros terasa“. Po intensyvaus naujo albumo įrašų maratono šiauliečiai surengė vasaros roko koncertą, kurio metu ne tik atliko žymiausias savo dainas, bet ir pranešė apie tai, kad greitu metu grupės bosistas sumainys žiedus ir taps tėvu.
„Colours of Bubbles“ koncerto akimirkos
„Colours of Bubbles“ koncerto akimirkos / Vaido Stackevičiaus nuotr.

Koncertas nepaliko abejingų ir buvo pilnas staigmenų. Pasirodymą pradėję daina „Pallbearer“ „coloursai“ sugrojo visus kūrinius, dėl kurių žmonės mėgsta lankytis jų koncertuose – „Rusty Trombone“, „The Edge of the World“, „Wall of Death“, „Truth or Dare“, „Things You Need“, „Phoenix“, „Cut It Out“, „Toilets of Space“ ir kitus.

Nuskambėjo ir „Golden Parazyth“ dainos „There’s No Past“ „koveris“. Dainai „Storm“ į sceną duetui prisijungė Kotryna Stasikėlė. Hitą „Flags“ muzikantams teko atlikti dukart. Šią dainą grupės vokalistas Julijus Aleksovas sudainavo apsisiautęs JAV vėliava, kurią šios šalies nepriklausomybės dienos proga į koncertą atsinešė gerbėjai.

Vaido Stackevičiaus nuotr. /„Colours of Bubbles“ koncerto akimirkos
Vaido Stackevičiaus nuotr. /„Colours of Bubbles“ koncerto akimirkos

Biso metu muzikantai kiek nedrąsiai atliko ir vieną naują dainą, kuriai pavadinimo dar nesugalvojo. Publika klyksmais sutiko žinią, kad lapkritį grupė pristatys visiškai naują savo albumą. Į „Vasaros terasą“ susirinkę žiūrovai tapo ir neplanuoto incidento liudininkais – krito grupės lyderio Julijus Aleksovo gitara, bet tai nesustabdė muzikantų trankiai užbaigti pasirodymo.

Tačiau didžiausią pagreitį vakarėlis įgavo, kai koncertui įpusėjus Julijus Aleksovas publikai atskleidė, kad bosistas Paulius Trijonis netrukus sumainys aukso žiedus ir taps tėvu, tad po koncerto jo laukia bernvakaris. Taip ir nutiko, muzikantai savo kolegą įsisodino į limuziną, į kurį taip pat pasikrovė „Vasaros terasos“ dovanotą dėžę alaus, ir išvyko švęsti nežinoma kryptimi. Savo „Facebook“ paskyroje muzikantai paskelbė kelias dienas jų neieškoti.

Vaido Stackevičiaus nuotr. /„Colours of Bubbles“ koncerto akimirkos
Vaido Stackevičiaus nuotr. /„Colours of Bubbles“ koncerto akimirkos

Negalėjusiems dalyvauti grupės koncerte vakar, liko dar viena proga – liepos 12 dieną Kaune, „Adform kiemelyje“, įvyks dar vienas toks pats trankus ir energingas „Colours of Bubbles“ vasaros koncertas. Po jo muzikantai grįš atgal į įrašų studiją, kur užbaigs savo būsimo albumo įrašus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius