Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

L.Asadauskaitė prabilo apie globojamą mergaitę: „Ji – jau beveik penkiakovininkė“

Penktadienį vyko didysis organizacijos „Gelbėkit vaikus“ paramos koncertas „Už vaikystę“, kurio metu sunkumų patiriančioms Lietuvos šeimoms buvo suaukota daugiau nei 150 tūkst. eurų.
Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė su šeima
Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė su šeima / 15min.lt nuotr.

Koncerto metu buvo pasakojamos vargstančių šeimų istorijos, savo dainas dovanojo be atlygio koncertavę atlikėjai: „Pop Ladies“, Irena Starošaitė ir Žilvinas Žvagulis, Kotryna Juodzevičiūtė, Radžis bei kitos scenos žvaigždės.

Istorijomis dalijosi Nomeda Marčėnaitė, Katažina Zvonkuvienė, tiesiai iš rekolekcijų į transliaciją atskubėjo kunigas Ričardas Doveika.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Katažina Zvonkuvienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./ Katažina Zvonkuvienė

Tiesioginės transliacijos metu penkiakovininkė, olimpinė čempionė Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė su vyru, buvusiu pasaulio čempionu Andrejumi Zadneprovskiu prabilo apie jųdviejų globojamą 15-metę mergaitę.

L.Asadauskaitė-Zadneprovskienė džiaugėsi, kad jau kelerius metus globoja 15-metę Sandrą, kuri jau tapo bėgimo kilometro distancijoje su kliūtimis Lietuvos čempione.

„Sandrą prieš ketverius metus sutikome vaikų globos namuose. Tikiuosi, kad bendrausime visą gyvenimą“, – pasakojo L.Asadauskaitė-Zadneprovskienė.

Olimpietė atviravo, kad globotinę sutiko visiškai atsitiktinai – susipažino vieno renginio metu.

„Atvažiavome pabendrauti su vaikais, papasakoti apie savo kelią sporte, įteigti jiems, kad sportuoti yra labai gerai. Tokiu būdu susipažinome su Sandra. Ji labai sportiška, joja su žirgais, plaukia, bėgimas puikiai sekasi. Beveik penkiakovininkė“, – didžiuodamasi globotine mergaite kalbėjo L.Asadauskaitė.

Laura su vyru Andrejumi Zadneprovskiu augina jųdviejų dukrą Adrianą. Iš pirmos santuokos A.Zadneprovskis dar turi paauglę dukrą Anastasiją.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Andrejus Zadneprovskis su vaikais
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Laura Asadauskaitė-Zadneprovskienė, Andrejus Zadneprovskis su vaikais

„Gelbėkit vaikus“ paramos koncertas „Už vaikystę“ vainikuoja organizacijos metų darbus ir padeda pasiruošti naujiems. Nuo 2012-ųjų LNK televizijos žiūrovai vargstantiems Lietuvos vaikams jau paaukojo daugiau nei milijoną eurų.

Šiųmetis koncertas – jau septintasis, jo metu rinktos lėšos tvarkingoms Lietuvos šeimoms, kurios šiuo metu patiria sunkumų, tačiau, suteikus pagalbos, sugebės pačios rūpintis savo vaikais.

Dalis koncerto metu surinktų lėšų bus skiriama padėti išlaikyti 36-is organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus visoje Lietuvoje, kuriuos kasdien aplanko apie 900 vaikų. Dienos centruose sunkiai besiverčiančių šeimų vaikai kasdien gauna šiltus dienos pietus bei pavakarius, turi saugią, šiltą bei švarią erdvę paruošti pamokas ir užsiimti kita lavinančia veikla.

Aukoti galima ir portale aukok.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius