Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Naktinių personų“ koncerto užkulisiuose Aras Vėberis susižadėjo su Martyna Kerbedyte

2014-ųjų Valentino dieną pradėję draugauti, po trejų metų jiedu jau džiaugėsi sūpuodami sūnų. O dabar atėjo metas dar vienam svarbiam gyvenimo žingsniui – penktadienį „Naktinių personų“ narys Aras Vėberis (47) susižadėjo su mylimąja Martyna Kerbedyte.
Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė
Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Šitą sprendimą buvau priėmęs jau anksčiau. Tik neskubėjau, laukiau tinkamo momento, aplinkos, situacijos, ieškojau juvelyro, kuris pagamintų žiedą.

Penktadienį su „Naktinėmis personomis“ turėjome koncertą Kaune. Visam mūsų artimiausiam draugų ratui – Alanui, muzikantams ir dar keliems bičiuliams buvo pasakyta, kad prieš pasirodymą paminėsime iš anksto Martynos gimtadienį, kuris yra šiandien, šeštadienį. Visi susirinko, valgėm tortą, draugai sveikino Martyną ir aš padariau tokį siurprizą...“, – 15min pasakojo Aras Vėberis.

Asmeninio albumo nuotr./Aras Vėberis pasipiršo Martynai Kerbedytei
Asmeninio albumo nuotr./Aras Vėberis pasipiršo Martynai Kerbedytei

Nors ir sužadėtuvės įvyko geriausių bičiulių rate, visgi kartu su Aru ir Martyna džiaugėsi visa Kauno publika. „Alanas, šmikis, vidury koncerto pilnutėlei salei žmonių visa tai pranešė...“, – juokėsi jis.

Visgi kol kas pora vestuvių neplanuoja. „Tik sužadėtuvės įvyko, kokios dar vestuvės! Mūsų gyvenime daug ką koreguoja mažylis, darbai. Dar tam reikės rasti progą“, – 15min šypsodamasis kalbėjo Aras Vėberis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Aras Vėberis ir Martyna Kerbedytė

15min primena, kad Aro Vėberio ir Martynos sūnus Nojus gimė šių metų sausio 31-ąją. Martynai šis vaikas – pirmasis, o Arui – trečias. Iš pirmos santuokos jis turi sūnų Pijų, iš antros, su garsiu modeliu Renata Mikailionyte – dukrą Mariją.

TAIP PAT SKAITYKITE: Naujoji Aro Vėberio mylimoji – Kastyčio Kerbedžio dukterėčia

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius