-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 21 /15:18

Simą Jasaitį sulaikė policija: krepšininkas įtariamas smurtavęs prieš žmoną Oksaną Pikul

Praeityje garsus Lietuvos rinktinės krepšininkas, šiuo metu Panevėžio „Lietkabelio“ klubui atstovaujantis vilnietis Simas Jasaitis, vedęs vizažistę, grupės OMG („Olialia Music Group“) lyderę Oksaną Pikul-Jasaitienę, sekmadienio rytą atsidūrė Vilniaus policijos komisariate. Iš policijos garsus sulaikytasis ištrūko tik maždaug po 5 valandų.
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė
Simas Jasaitis ir Oksana Pikul-Jasaitienė / 15min ir TV3 nuotr.

Garsios poros konfliktas įvyko šį sekmadienio rytą Vilniuje, Jasaičių namuose.

Apie tai 15min patvirtino šaltiniai policijoje.

Tiesa, oficialiai pareigūnai šio incidento aplinkybių nekomentuoja, nes formaliai šios žymios poros nariai – ne vieši asmenys.

Patruliai pas Jasaičius skubėjo sekmadienį prieš 9.30 val.

S.Jasaitis kaltinamas tuo, kad „griebė ir pasuko“ O.Pikul-Jasaitienei už rankos, maža to, žmoną iškeikė.

Paaiškėjo, kad 35 metų Simas metais jaunesnę žmoną O.Pikul-Jasaitienę išvadino keiksmažodžiais, be to, vyras kaltinamas tuo, kad „griebė ir pasuko“ jai už rankos. Tai vertinama kaip skausmo sukėlimas, fizinis smurtas artimoje aplinkoje, už kurį gali būti taikoma net baudžiamoji atsakomybė.

Krepšininko atsakomybę sunkinanti aplinkybė – jis buvo neblaivus.

15min O.Pikul-Jasaitienė telefonu sekmadienį priešpiet neatsiliepė.

Patį S.Jasaitį pareigūnai išleido tik po maždaug 5 valandų. Apie 15.10 val. vyras išėjo iš Vilniaus miesto 1-ojo policijos komisariato būstinės Žirmūnų gatvėje, sėdo į bendrovės „Biurteksa“ firminį automobilį ir buvo išvežtas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusi Simo Jasaičio žmona Vaida Klizaitė palaiko krepšininką: „Manau, jį išprovokavo“

Turėjo progą atsipūsti

Kaip žinoma, išvakarėse sostinėje vyko krepšinio rungtynės, kuriose jėgas išbandė Panevėžio „Lietkabelis“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“. Šiuo metu kito miesto komandoje žaidžiantis S.Jasaitis praeityje yra buvęs vienu „Lietuvos ryto“ lyderiu.

Svarstoma, kad po nelengvų šeštadienio varžybų S.Jasaitis, tą vakarą pelnęs 8 taškus, turėjo progą ir kompaniją, su kuria nuvyko atsipūsti bei pasilinksminti. Neabejojama, kad krepšininkas alkoholio vartojo ne iš ryto, bet vakare ir galbūt naktį.

Kada krepšininkas grįžo namo, duomenų nėra. Tačiau aišku, kad kuomet policijos nuovadoje sulaikytam S.Jasaičiui buvo pasiūlyta pasitikrinti blaivumą, alkoholio matuoklis parodė 0,94 promilės. Krepšininkui su policininkais sekmadienio rytą dėl incidento namuose teko aiškintis keletą valandų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Smurtu šeimoje įtariamas Simas Jasaitis gali likti bedarbiu – sutartis su „Lietkabeliu“ draudžia alkoholį

Paaiškėjus, kad krepšininkas S.Jasaitis dėl galimo smurto prieš žmoną, atlikėją Oksaną Pikul-Jasaitienę atsidūrė areštinėje, 15min šiuo klausimu savo nuomonę išreiškė krepšininko sesuo Aistė Jasaitytė-Čeburiak ir „Lietkabelio“ klubo, kuriame žaidžia S.Jasaitis, atstovas spaudai.

Savo nuomonę išsakė ir buvusi S.Jasaičio žmona Vaida Klizaitė-Jasaitienė, kuri 15min teigė, kad palaiko buvusį vyrą, o šis esą buvo išprovokuotas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kaip Simo Jasaičio sukeltą skandalą vertina jo artimieji ir „Lietkabelio“ klubas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius