Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krepšininkas Arnoldas Kulboka vedė mylimąją Gitaną: per 4 draugystės metus pora nesipyko nė karto

Ispanijos Bilbao klube žaidžiantis profesionalus krepšininkas Arnoldas Kulboka (22) šeštadienio rytą Vilniaus santuokų rūmuose vykusioje ceremonijoje vedė mylimąją, informacines sistemas šiuo metu studijuojančią Gitaną Paulauskaitę (21). Ketverius metus draugaujanti pora, jau žinanti, kas yra šeimyninis gyvenimas, šįsyk nutarė iškelti kuklią šventę, tačiau pažada – ateityje būtinai laukia ir didesnė.
Arnoldas Kulboka ir Gitana Paulauskaitė
Arnoldas Kulboka ir Gitana Paulauskaitė / 15min nuotr.

Vestuvių išvakarėse 15min kalbinta nuotaka teigė, kad labai sunku apibrėžti jos ir Arnoldo pažinties pradžią. Kadangi ir pati Gitana seniau žaidė krepšinį, mylimieji vienas kitą žinojo jau pakankamai seniai. O netrukus užsimezgė ir rimtesnė draugystė.

„Mūsų santykiai yra labai paprasti. Nesipykstame išvis. Jei kas ne taip, tiesiog pasakome vienas kitam, kas nepatinka, todėl jokių pykčių ir nėra. Jei rimtai, tai per visus ketverius draugystės metus nebuvome susipykę nė karto“, – paklausta apie savo ir Arnoldo santykius šyptelėjo Gitana.

Todėl nieko keisto, kad 2019-ųjų liepą A.Kulboka paprašė mylimosios rankos. Sužadėtuvės įvyko Balio saloje, po kurią pora tuo metu keliavo.

„Tiesą sakant, mes visą laiką kalbėjome apie vestuves, bet nesitikėjau, kad susižadėsime jau praeitą vasarą, nes iš to, kiek kalbėjome, supratau, kad planuoja pasipiršti tik šią. Todėl buvau labai nustebusi“, – prisiminusi prieš metus įvykusias romantiškas sužadėtuves džiaugsmo neslėpė G.Paulauskaitė.

Šią vasarą tikėjosi tik sužadėtuvių, bet įvyko jau vestuvės. Mylimieji žiedus sumainė rugpjūčio 1-osios rytą Vilniaus santuokų rūmuose. Kadangi šiemet vienas kitam „taip“ ištarė tik civilinėje ceremonijoje, didelės šventės nutarė nekelti, dalyvavo tik abiejų jaunųjų šeimos nariai, su kuriais po ceremonijos turės bendrus pietus.

„O jau kitais metais tuoksimės bažnyčioje ir atšvęsime, nes norime surengti balių tiek savo šeimoms, tiek visiems draugams“, – planus atskleidė G.Paulauskaitė.

Vestuvių akimirkos – galerijoje:

Meilę visas kitam prisiekusi pora šiuo metu išgyvena pačias džiaugsmingiausias emocijas. Gitana patikino – vedybinis gyvenimas jųdviejų tikrai negąsdina.

„Nemanau, kad mūsų santykiuose tai kažką keičia. Tik tiek, kad dabar pasiimsiu Arnoldo pavardę. O šeimyninį gyvenimą mes ir taip jau gyvename, tiesiog dar nebuvome susituokę“, – mintimis apie santuoką su 15min dalijosi nuotaka.

Tiesa, Gitana dabar sportuoja tik savo malonumui, priešingai nei Arnoldas, kuris tęsia profesionalią krepšininko karjerą Ispanijos Bilbao klube, tačiau patikino, kad tai, jog abu dievina sportą, šeimoje yra tiktai pliusas.

„Yra apie ką pasikalbėti, o vasarą, kai turime laiko, sportuojame kartu. Smagu, kad turime bendrų pomėgių“, – pasidžiaugė G.Paulauskaitė.

Į medaus mėnesio kelionę mylimieji šiemet nevyks. Tai darys nebent kitąmet, susituokę bažnyčioje ir iškėlę šventę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susižadėjo krepšininkai Arnoldas Kulboka ir Gitana Paulauskaitė: lemtingą „taip“ ištarė Balyje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius