-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Krepšininkas Žygimantas Janavičius ir žmona Laura pirmąkart pasirodė su 10 mėnesių dukra

Pirmadienis Palangoje buvo kupinas staigmenų. Kaip jau pranešė 15min, į krepšininkų stovyklą Lukas Lekavičius atvyko su nauja širdies drauge iš Graikijos, o krepšininkas Žygimantas Janavičius tapo tėvu. Su žmona Laura į pajūrį jiedu atvyko su 10 mėnesių dukrele.

15min primena, kad krepšininkas Žygimantas Janavičius ir modelis Laura Juozaitytė susituokė 2015-ųjų liepos 4-ąją. Prie altoriaus juodu žengė po aštuonerių metų draugystės. Vis dėlto apie asmeninį gyvenimą niekada atvirauti nemėgusi pora sugebėjo išsaugoti didelę paslaptį – jiedu susilaukė pirmagimio.

Kaip praneša lrytas.lt, jiems 2018 m. rugsėjo 30 d. gimė dukra. Savo pirmagimei šeima suteikė unikalų vardą – pavadino Leila. Beje, tokį patį vardą birželio pabaigoje gimusiai dukrai suteikė ir Edita ir Darjušas Lavrinovičiai.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Žygimantas Janavičiaus su žmona Laura ir dukra
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Žygimantas Janavičiaus su žmona Laura ir dukra

Šiemet Žygimantas Janavičius prisijungė prie Prienų „Skycop“ komandos, o praėjusį sezoną krepšininkas praleido Braunšveige, Vokietijoje. Ten krepšininką ištiko viena sunkiausių traumų sporte – įžaidėjui trūko priekinis kryžminis kelio raištis.

Su Vokietijos, Italijos ir Prancūzijos modelių agentūromis dirbusi L.Juozaitytė spėjo tapti ne vienos žinomo firmos reklaminiu veidu. Jos atvaizdas puošė apatinio trikotažo „Triumph“ reklamas, ji įsiamžino ne vienoje „New Yorker“, „C&A” drabužių fotosesijoje.

Pirmadienį į Palangą atvyko Lietuvos krepšinio rinktinė – jau netrukus prasidės pasiruošimas rudenį vyksiančiam pasaulio krepšinio čempionatui. Į pajūryje įsikūrusį „Vanagupės“ viešbutį krepšininkus atlydėjo jų žmonos ir vaikai.

Krepšininkas Lukas Lekavičius į Palangą atvyko su nauja mylimąja: širdį užkariavo gražuolė iš Graikijos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje susituokė krepšininkas Žygimantas Janavičius ir modelis Laura Juozaitytė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius