-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Krūtinę didinsis ir atlikėja Vasha: „Tai buvo mano svajonė“

Dainininkė, drabužių kūrėja Gabrielė Rutkauskienė-Vasha atvėrė plastikos chirurgijos klinikos duris, kurioje laukė iš anksto sutartas susitikimas su gydytoju. Vasha atvira – netrukus jos laukia ypatingas įvykis – krūtinės didinimo operacija. „Visos detalės jau aiškios, tik sudėsiu parašus ten, kur reikia!“ – neslėpdama geros nuotaikos patikino žinoma moteris. 
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Darius Bagdanavičius
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Darius Bagdanavičius / Donato Kondrato nuotr.

„Tai buvo viena didžiausių mano svajonių. Pastaruosius metus daug domėjausi šia procedūra, apsilankiau konsultacijose pas daugelį žinomų plastinės chirurgijos specialistų, skaičiau įvairią literatūrą, komentarus, žinoma, pasikalbėjau ir su draugėmis, kurios anksčiau už mane ryžosi operacijai. Daug komplimentų merginos skyrė Dariui Bagdanavičiui. Na, ir man jis padarė maloniausią įspūdį“, – pasakojo pašnekovė.

Gabrielei svarbi buvo ir „Gijos Klinikų“ turima patikima medicinos įranga, ir operaciją atliksiančios komandos patirtis, ir implantų pasirinkimas. Ji neabejoja – jei viešai neprisipažintų ryžusis krūtinės didinimui, tai kažin ar kas suprastų, jog jos apimtis patobulino profesionalai.

„Esame ne kartą skirtingose kompanijose kalbėję apie plastines operacijas ir vyrai atvirai prisipažino – jie tikrai retai supranta, ar jų susižavėjimo objektas yra „grožio peilio“ paliestas, ar moteriški apvalumai – įgimti“, – su šypsena sakė G.Rutkauskienė-Vasha.

Jei moteris tiesiog nori tik šiek tiek didesnės krūtinės, anot jos, specialistai rekomenduoja rinktis anatominius lašo formos implantus.

„Pradžiai galvojau apie apvalius, kurie suteikia daugiau pakėlimo, „push up“ efekto, bet vis dėlto nugalėjo natūralumas – pirmenybę suteikiau tarpiniam variantui tarp visiškai anatominio ir apvalaus modelio“, – sakė Vasha, pasirinkusi ergonominius implantus, kurie pripažinti vienais saugiausių pasaulyje.

Ji su šypsena pasakoja iš Dariaus Bagdanavičiaus išgirdusi tiek įdomios ir svarbios informacijos, kad dabar jaučiasi lyg tikra krūtinės didinimo operacijų ekspertė. Pavyzdžiui, Gabrielę sudomino tai, jog svarbiausia implanto dalis yra jo apvalkalas, nes jis tiesiogiai liečiasi su krūtinės audiniais. Per paskutiniuosius metus atsirado naujų technologijų – rinkoje pasirodė nanotechnologijos pagrindu sukurti krūtų implantai su lygesniu paviršiumi, kuris yra priimtiniausias kūnui, o rezultatas – natūraliausias.

Donato Kondrato nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Donato Kondrato nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

„Aš nebijau jokių šalutinių operacijos pasekmių. Pasitikiu gydytoju ir žinau, kad galvodama blogai, pati galiu ir prisišaukti nelaimę. Mano sprendimas tikrai buvo apgalvotas, o žingsnį žengiau tik sulaukusi išsamių atsakymų į visus klausimus“, – sakė G.Rutkauskienė-Vasha.
Ilgiausiai apie operaciją ji diskutavo su mama, kuri daugybę kartų perklausė, ar dukra vėliau nesigailės savo poelgio.

„Kaip gali nesidžiaugti tuo, kai gauni tai, ko labai trokšti?“ – nedvejojo pašnekovė.

Dar kai gyveno santuokoje, Gabrielė krūtinės didinimo klausimą aptarė ir su vyru. Tuomet jis partnerės norui pasitobulinti išvaizdą gimus vaikams pritarė.

„Kadangi gyvenimas mėgsta krėsti pokštus, o aš artimiausiu metu nesirengiu susilaukti mažylių, nusprendžiau nedelsti. Juolab, kad operacija natūraliam kūdikių maitinimui įtakos neturi“, – sakė G.Rutkauskienė-Vasha.

Ji neslėpė, kad yra ir besistengiančiųjų ją atkalbėti nuo sprendimo, nes šiuo metu pasaulyje žaibiškai plinta natūralaus grožio mada.

„Be to, yra tikinančių, jog man užtenka ir pasitikėjimo savimi, ir grožio, todėl jokios chirurgų pagalbos nereikia. Tikrai nesiginčiju – operaciją darau ne todėl, kad išdrįsčiau užlipti ant scenos ar viešai pasirodyti su suknele gilesne iškirpte. Tą galiu padaryti ir taip. Tačiau visada yra svarbu ne ką mano kiti, o ko pats nori“, – kalbėjo Gabrielė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius